hirdetés
hirdetés
hirdetés

Januártól megújul a Metropol

Jövő év elejétől új arculattal és átalakított tartalom-szerkezettel jelenik meg az ingyenes napilap. A tartalom mennyisége nő, a stáb nem növekszik. Bevételnövekedést várnak.

hirdetés

Kisebb mérettel, letisztultabb szerkesztéssel és "négy az egyben" rovatfelépítéssel jön januártól 4-től a Metropol. Bár a lap kinézetében bulvárosodik, Izbéki Gábor, a lap főszerkesztője szerint a tartalom nem mozdul majd ilyen irányba.

A tartalom négy pillére a hírek, a háttér, a sport, és a szórakozás marad, de a méretváltással párhuzamosan akár nyolc oldallal is növekszik majd a terjedelem. A könnyebb eligazodást más tagolás, és a hirdetések eddiginél jobb elkülönítése segíti majd.

A sajtótájékoztatón elmondták, hogy kevesebb MTI-anyagot közölnek majd, de több lesz a saját tartalom. Több lesz a kép és a sporttartalom, és megmaradnak a tematikus mellékletek, évente körülbelül húsz. Január 1-től kampánnyal is jelentkeznek.

A korai bejelentést Hivatal Péter vezérigazgató azzal indokolta, hogy nem lett volna „sportszerű” a hosszabb távú hirdetőkkel való megegyezés után bejelenteni egy ekkora változtatást. A hirdetési felületek árképzésében pedig változások lesznek.

A 19 országban megjelenő lapcsoportban a magyar kiadás a cseh után a második, amelyik kisebb méretre vált. Svédországban már megtörtént a layout-váltás, tehát a magyar kiadás lesz az első, amely mindkét tekintetben változtat.

(forrás: Kreatív Online, MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A szeptember 15-17. között megrendezett fesztivál streamjeit ingyenesen lehet majd követni.

Lajkó Dániel a médiaszolgáltatások fejlesztéséért felel.

A  pick-upok nagyon kelendőek Amerikában, de a Cybertruck esetében nem végeztek semmilyen fogyasztói felmérést, hogy volna-e rá igény. 

Korrupció, féltve őrzött monopol-helyzet - többek között ezzel vádolja Kjersti Flaa a Hollywoodban élő külföldi újságírókat tömörítő szervezetet.

A szerencséseknek érkezik az egyedi dizájnnal ellátott ülőhely.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.