hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gyakrabban jelenik meg a Psziché

Több újdonságot tervez a Sanoma jövőre a Nők Lapja Pszichével. Az olvasók számára a legfontosabb, hogy a magazin kéthavonta fog megjelenni. 

hirdetés

A Sanoma Budapest idén márciusban indította el a főleg városi, közép-, vagy felsőfokú végzettségű nők számára a Nők Lapja Pszichét. A kiadó adatai alapján a lap folyamatosan növelte eladott példányszámát, ezért úgy döntöttek, hogy jövőre gyakoribb megjelenésre váltanak.

A Nők Lapja Psziché eddig negyedéves lap volt, 2011-től azonban kéthavonta jelentetik meg, vagyis minden páros hónapban az újságosokhoz kerül a kiadvány.

A lap jövőre szerepelni fog az olvasottságmérésben és Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (MATESZ) adatbázisában, valamint bekerül az Admonitorba, a Sanoma saját hirdetéshatékonysági kutatássorozatába is.

Közben a kiadónál más lapok ritkábban jelenik meg, mint a korábban kéthetente jelentkező Maxima, amely ezentúl havonta készül el bővebb terjedelemben, és a haviból negyedévesre váltó Wellness Magazin. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Google, a Design Terminal és a IVSZ támogatásával 2020-ban létrejött szervezet már várja a hazai vállalkozások válaszait.

Az Egyesült Királyságban pedig már több időt töltenek el a videós platformon a userek, mint a Facebookon.

A TheHut.com Ltd. ezen kívül valótlan, vásárlásra sürgető üzenetekkel is borzolta a GVH idegeit.

Szinkronszínészként és csatornák hangjaként is sokat lehetett hallani, a legutóbbi időkben a Retro Rádió, az AMC és a Best FM hivatalos hangja volt.

A cég ügyfelei számára is elérhetők a videós platform hirdetési felületei.

hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!