Lopásgátlóval látták el az okos útlevéltartót, ami még mobilt is tölt

Többfunkciós intelligens brifkót tervezett egy kanadai startup, amit leginkább azok fognak értékelni, akik utazásaik során legalább három kérdést rendszeresen feltesznek maguknak a reptéren. Ilyen a hova csomagoltam a power bankot, melyik rekeszbe süllyesztettem az útlevelet, és a miért nem voltam képes legalább egy ócska tollat bedobni a táskámba.

Több mint tíz funkciót és a komfortos összeszedettség érzését kínálja okospénztárcájában a Skylight csapata, akiknek terméke ugyanúgy működik telefontöltő akkumulátorként, mint a világ első intelligens útlevéltartójaként – írja a Geeky Gadgets. Az iTravel Smart Wallet néven futó, az Amazonon 50 dollárért (14 000 forintért) kínált tárca mérete alig nagyobb egy telefonnál, de benne a kábeltől kezdve a hosszú repülőutaknál hasznos fülhallgatón át a mindig kéznél levő tollig, minden külön rekeszben tárolható, mégis minden egy helyen. 

Külön zsebet alakítottak ki a beszállókártyának, az útlevélnek, a pénznek és a gumipánttal rögzíthető telefonnak, amely egy rövid kábelen keresztül akár a tárcában tartva is tölthető. Azt is egyből látni, ha a bázistöltő merül, ugyanis a pénztárca hátoldalán LED-es fények jelzik az útlevéltartóba épített power bank energiaszintjét. A mintegy fél centiméter vékony, minimalista dizájnban megtervezett brifkót ráadásul egy olyan speciális, RFID technológiát blokkoló fóliabéléssel is ellátták, amely a mobilt és a bankkártyát védi a telefonos adatleszívással trükközni próbáló tolvajoktól.

A sorozatot a Telenor támogatja.

(forrás: Kreatív Online)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.