hirdetés
hirdetés
hirdetés

Végleg megszűnik a Roxy Rádió

Elhallgat a Roxy Rádió, miután az NMHH még tavaly bejelentette, hogy a műsorszolgáltatási díj elmaradása miatt felmondják a rádió szerződését.

hirdetés

Végleg elnémul a 96.4 Roxy Rádió február 26-án. A rádió február 26-án egy bulival búcsúzik a hallgatóktól – jelent meg a rádió Facebook-oldalán pénteken.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tavaly decemberben közölte, hogy a Roxy Rádió több éves elmaradással rendelkezik, összesen 91 millió 114 ezer forint díjtartozást halmozott fel. A Médiatanács november 10-én felmondta a rádió műsorszolgáltatási szerződését.

A Roxy 2009-ben kétszer kapott részletfizetési kedvezményt, de egyik megállapodást sem teljesítette. A médiahatóság a helyzet tisztázása érdekében több alkalommal személyes találkozóra is lehetőséget biztosított, de a rádió vezetői nem éltek az alkalommal – írja az MTI.

2010-ben a Roxy ismét lehetőséget kapott arra, hogy részletekben fizesse ki tartozását, de ezt a megállapodást sem tartotta be, ráadásul június óta a bankgarancia nyújtására vonatkozó kötelezettségét sem teljesítette – magyarázza az NMHH közleménye, amely azt is kiemeli, hogy 2010-ben a helyi és körzeti műsorszolgáltatók részére 25 százalékos díjcsökkentést is lehetővé tettek, továbbá a részletfizetésre vonatkozó kérelmeket mindig kedvezően bírálják el.

A földfelszíni sugárzást 1999-ben megkezdő budapesti körzeti műsorszolgáltató többször cserélt gazdát. 2002-ben a felmérések szerint heti 500 ezer hallgatója volt, amellyel vezető pozíciót foglalt el a fővárosi kereskedelmi rádiók piacán.

(forrás: Kreatív Online, MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.