hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újra lesz roma női médiatábor

A Romédia Alapítvány és partnerei az új digitális technológiák felhasználásával „civil újságírói” tanfolyamot hirdet magyarul beszélő, Magyarországon és határon túli magyar ajkú területeken élő 18-26 éves, hátrányos helyzetű roma lányoknak.

hirdetés

A Buvero néven futó, 15 napos bentlakásos képzést indít idén is a Romédia Alapítvány 2014. augusztus 9-23 között. Az első öt napban neves szakembereink bevezetnek a következő témákba: történetmesélés, médiaetika, identitás, újságírói alapok, fényképezés alapjai, videó készítés, televíziós szerkesztés.

Az ötnapos felkészítést tíznapos gyakorlat követi. A gyakorlat során a résztvevők hatfős csoportokban előkészítik, leforgatják és megvágják a saját videó-riportjukat valamilyen társadalmilag aktuális, fontos témáról.

A legjobb riportokat 2014 októberében Berlinben, a BUVERO EXPO elnevezésű kortárs művészeti- és médiaeseményen mutathatják be a kiválasztott résztvevők.

A tábort a Kreatív is támogatja. Az ott készített riportokat nálunk is meg lehet majd nézni, valamint részt veszünk a legjobbak munkák kiválasztásában.

A táborról további információk és jelentkezés itt >>>

A tábor bemutatkozó promóvideója: 

BUVERO 2 - Promo Video from Romedia Foundation on Vimeo.

 

Nem ez az első Buvero. A Romédia Alapítvány tavaly is szervezett egy hasonló képzést. A tavalyi táborról az Index is készített  riportot. Akik tavaly elvégezték a tábort, több riportot is készítettek. Az alábbi film például a tatabányai Mésztelepen készült.

 

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

 A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

Egyre több raktárkoncertet vállaló zenekar csatlakozik az akcióhoz.

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Erősen ajánlják a maszkviselést, belépéskor hőmérőzésre is lehet számítani.

Képernyőfüggők, már csak a virtuális valósgban tájékozódnak, elidegenedtek egymástól - Billie Eilish szerint a sztereotípiákkal szemben pont ez a generáció hozhat társadalmi változásokat.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.