hirdetés
hirdetés
hirdetés

Támogassuk együtt a Kedvesházat!

Karácsonyi adománygyűjtő akciót szervezt a Kreatív. Cégek és magánszemélyek csatlakozását várjuk.

hirdetés

Ismét karácsonyi adománygyűjtésbe kezdtünk. Idén a Nyírteleki Kedvesházat üzemeltető alapítványnak szeretnénk minél több hasznos és örömet okozó ajándékot vinni. A gyűjtést a Kreatív szerkesztőség és kiadója, a Professional Publishing Hungary szervezi, és várja cégek és magánszemélyek ajándékait is.

Kinek gyűjtünk?

A Kedvesház egy Nyírteleken működő speciális oktatási programmal működő kollégium. Céljuk, hogy a környék tanyavilágában lakó gyerekek könnyebben elérjék az iskolát, és a tanulást támogató módszerek segítségével jobb eredményt érjenek el az oktatásban. Összesen 25 gyerek lakik jelenleg a Kedvesházban, 6-16 év közöttiek.

A Kedvesházról korábban az Index is csinált egy riportot. 

A Kedvesház életét a Facebookon is követheti, itt >>> 

Mit gyűjtünk?

Kifogástalan minőségű, új vagy alig használt gyerekjátékot, társasjátékot, gyerek- vagy ifjúsági könyvet, sportszereket, édességet.

Hogyan csatlakozhat?

Az adományokat a Kreatív szerkesztősége gyűjti és juttatja el Nyírtelekre. Tehát, aki csatlakozna, semmi mást nem kell tennie, mint írni a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , egyeztetni, hogy mit adna, majd személyesen elhozni az adományt a Kreatív szerkesztőségébe (1037 Budapest, Montevideo utca 3/b).

A gyűjtés állásáról folyamatosan beszámolunk a Kreatívon!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Így a Player.hu, a Roadster.hu, a Raketa.hu és a Csakfoci.hu is az Atmedia portfóliójának része lett.

Ügyfelei számára nagyobb, átfogóbb képet kínál új filozófiája értelmében a Mediacom.

Saját tartalmaik fordításai válnak elérhetővé az angol aloldalon.

Miközben az egyetem elkezdte törölni az őszi féléves jegyeiket. 

hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!