hirdetés
hirdetés
hirdetés

Stratégiai megállapodások az Axelnél

Április elsejétől hosszú távú stratégiai megállapodást kötött az Axel Springer cégcsoport a Ma.hu Networkkel.

hirdetés

Stratégiai megállapodást kötött az Axel Springer és a Ma.hu Network, melynek értelmében a továbbiakban az AS értékesíti majd a hálózat felületeit.

Szintén az értékesítésről és a tartalmak összekapcsolásáról szól az Időképpel meghosszabbított együttműködés is. A meteorológiai oldallal már két éve tartott a szerződéses megállapodás, ezt hosszabbították most meg.

Szintén a bejelentéshez kapcsolódó hír, hogy a tíz éves Ma.hu Network hamarosan megújul. A megújulás érinti majd a klasszikus elemek és a közösségi funkciók fejlesztését is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

George-ot a Greenroom vezeti be a hazai piacra.

Az ikonikus pajzshoz 1993 óta nem nyúltak, nem is nézett ki jól mobilon. Terveztek egy új céges fontos is.

A Pont Itt szaklap átadta a Gastro&Hotel Design Award elismeréseit.

A közép-európai borbár megjelenése egyből be is húzott egy dizájndíjat.

A Vodafone szenzorai és a Here térképei segítenek neki, a sofőr a garázs bejáratánál kiszállhat. Budapesten mutatták be.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!