hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nádori a Borsnál folytatja

A Borshoz igazolt Nádori Péter. Főszerkesztő-helyettesként a kiadó online stratégiájáért felel, vele együtt érkezett Dukay Roberta a Díványtól, aki felelős szerkesztőként erősíti a bulvárlap csapatát.

hirdetés

A Borsnál folytatja pályafutását Nádori Péter, az Origo alapító főszerkesztője, aki tavaly év végén távozott Weyer Balázzsal együtt korábbi munkahelyéről. Nádori mellett az év elejétől a Bors csapatát erősíti Dukay Roberta is vezető szerkesztőként, aki korábban a Díványnál dolgozott ugyanebben a pozícióban.

A Bors két korábban is meghatározó munkatársa, Kövess László és Szekeres Tamás ugyancsak főszerkesztő-helyettesként dolgozik a továbbiakban.

A Kajmán-szigetekről Jamaikába

Érdekes változás a Borssal kapcsolatban, hogy egy 2010 októberében alapított új cég, a Kurens Press adja ki a lapot és annak online változatát. Mint azt Pallagi Ferenctől, a kiadó vezetőjétől megtudtuk, csupán annyi történt, hogy a cég korábbi tulajdonosa, egy pénzügyi befektető eladta a Bors portfolióját egy másik, szintén pénzügyi befektetőnek.

A korábbi kiadó tulajdonosa egy Kajmán szigeteken bejegyzett társaság volt, míg a Kurens Press kiadó tulajdonosa egy Jamaikán, Kingstonban bejegyzett cég, a Gresham FR Limited VG.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc