hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megvan az Index új főszerkesztője

Információink szerint Dudás Gergely lett az Index új főszerkesztője. 

hirdetés

Dudás Gergely
A Kreatív Online értesülései szerint szerdán délután kettőkor egy szerkesztőségi megbeszélésen jelentették be, hogy az Index kiadója, a CEMP Dudás Gergelyt kérte fel főszerkesztőnek, aki a felkérést elfogadta, de bizalmi szavazást kért a szerkesztőségtől. 

Dudás Gergely Mészáros Zsófit váltja, aki február 22-én jelentette be: távozik a portál főszerkesztő pozíciójából.

Dudás 2004-ben került az Index Gazdaság rovatához, később rovatvezető lett, 2011 szeptemberében pedig, miután Uj Pétert Mészáros Zsófi váltotta, főszerkesztő-helyettessé nevezték ki.

A hírről megkérdeztük az Index lapigazgatóját, aki később ígért részletesebb tájékoztatást.    

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Erre jutott a Budapest Design Week, mely idén a körforgásos gazdaság témáját járta körül.

Az új országimázs kampány már a fiktív karakter szavajárására épít.

A Mito saját kirándulásaira szokott pólókat tervezni, de mivel idén a túra a járvány miatt elmarad, az ügynökség inkább nosztalgiázik.

A cég iskolákba is elviszi a védekezés nélküli szex kockázataira figyelmeztető kampányát.

Márkakampányt indított és ezzel együtt új vállalati célkitűzéseket határozott meg az Accenture tanácsadócég. 

hirdetés
hirdetés

Online eredményhirdetés: október 28., 10:00, a storeinsider.hu oldalunkon!

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!