hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mégsem szűnik meg a PC Guru

A Motor Presse megszűnéséről szóló korábbi cikkünkben tévesen írtuk, hogy a PC Guru megszűnne. A lap website-ján megjelent cikk szerint új tulajdonoshoz került, következő száma várhatóan augusztus közepén jelenik meg.

hirdetés

Tévesnek bizonyult az a korábbi értesülésünk a Motor Presse magyarországi kivonulásával kapcsolatban, hogy a kiadó egyik PC-s kiadványa, a PC Guru megszűnne. A lap oldalán csütörtökön megjelent cikk szerint új tulajdonos adja ki a lapot, és a munkatársak már dolgoznak is az augusztus közepére tervezett új számon.

Mint azt most megtudtuk, a lap új kiadója a Skorpió Print nevű digitális nyomdai cég, amelynek a PC Guru az első kiadványa. A kiadó vezetője Lengyel Zoltán kérdésünkre elmondta, a PC Guru megvételével új területre jutottak, mivel eddig nem foglalkoztak lapkiadással, de ha terveik jól alakulnak, nem kizárt, hogy újabb lapok kiadásába fogjanak.

Úgy tudjuk, tartalmi változások nem lesznek, csak a lap impresszumában: Harangozó Csongor, aki az elmúlt három évben a CHIP és a PC Guru főszerkesztője is volt (a Chip Magazint a Word Communications vette át a Motor Presse-től), elköszön az utóbbitól, és a helyét a korábbi játékrovat-vezető, Birkás Péter veszi át.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

Az EY nemzetközi felmérése szerint a fogyasztók szorongása a korlátozások feloldása után is megmaradt.

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

hirdetés
hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.