hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lemondott a magyar média vagyonkezelője

Fazekas Csabát csak október végén nevezte ki Szalai Annamária az összes közszolgálati adónak műsorokat gyártó alap élére, de most közös megegyezéssel, azonnal távozott – írja az Index. 

hirdetés

Azonnali hatállyal lemondott Fazekas Csaba, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója - közli az Index. A vezérigazgatói feladatok ellátásával Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke Böröcz Istvánt, az alap felügyelőbizottságának eddigi elnökét bízta meg.

A hírt az MTVA közölte és mint írták, Fazekas Csaba saját kérésére, közös megegyezéssel távozik posztjáról. Fazekas Csabát október végén nevezte ki Szalai Annamária az MTVA élére. Az alap tulajdonképpen még fel sem állt, ugyan az eddig a négy közszolgálati médiában dolgozók többségének munkáltatói jogait már az intézmény látja el január elsejétől, de még nem alakult ki a végleges rendszer, ami alapján a Duna Televízió, az MTV és a Magyar Rádió műsorokat rendel majd az alaptól.

A médiatörvény értelmében az MTVA támogatja ugyanis a közmédiumok feladatainak ellátását, emellett az alap gyártja a műsorokat, sőt intézi a rádiók és tévék külsős megrendelését is. Az alap kezelője a médiatanács. Fazekas Csaba korábban Simicska Lajos volt APEH-elnök érdekeltségébe tartozó Hung-Ister Zrt. vezérigazgatója volt, de korábban a Hír Tv-t is vezette, emellett pedig az HBO produkciós igazgatója és a Hungexpo Reklám elnök-vezérigazgatója is volt.

(forrás: Index)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

George-ot a Greenroom vezeti be a hazai piacra.

Az ikonikus pajzshoz 1993 óta nem nyúltak, nem is nézett ki jól mobilon. Terveztek egy új céges fontos is.

A Pont Itt szaklap átadta a Gastro&Hotel Design Award elismeréseit.

A közép-európai borbár megjelenése egyből be is húzott egy dizájndíjat.

A Vodafone szenzorai és a Here térképei segítenek neki, a sofőr a garázs bejáratánál kiszállhat. Budapesten mutatták be.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!