hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lemondott a magyar média vagyonkezelője

Fazekas Csabát csak október végén nevezte ki Szalai Annamária az összes közszolgálati adónak műsorokat gyártó alap élére, de most közös megegyezéssel, azonnal távozott – írja az Index. 

hirdetés

Azonnali hatállyal lemondott Fazekas Csaba, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója - közli az Index. A vezérigazgatói feladatok ellátásával Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke Böröcz Istvánt, az alap felügyelőbizottságának eddigi elnökét bízta meg.

A hírt az MTVA közölte és mint írták, Fazekas Csaba saját kérésére, közös megegyezéssel távozik posztjáról. Fazekas Csabát október végén nevezte ki Szalai Annamária az MTVA élére. Az alap tulajdonképpen még fel sem állt, ugyan az eddig a négy közszolgálati médiában dolgozók többségének munkáltatói jogait már az intézmény látja el január elsejétől, de még nem alakult ki a végleges rendszer, ami alapján a Duna Televízió, az MTV és a Magyar Rádió műsorokat rendel majd az alaptól.

A médiatörvény értelmében az MTVA támogatja ugyanis a közmédiumok feladatainak ellátását, emellett az alap gyártja a műsorokat, sőt intézi a rádiók és tévék külsős megrendelését is. Az alap kezelője a médiatanács. Fazekas Csaba korábban Simicska Lajos volt APEH-elnök érdekeltségébe tartozó Hung-Ister Zrt. vezérigazgatója volt, de korábban a Hír Tv-t is vezette, emellett pedig az HBO produkciós igazgatója és a Hungexpo Reklám elnök-vezérigazgatója is volt.

(forrás: Index)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A célja, hogy növelje az iparági normákat a reklámozást érintő márkabiztonsági és médiafelelősségi kérdésekben. 

A Meteo projekt az aktuális időjárási viszonyokhoz alakítja a cég programmatic hirdetéseit.

A Mokka egyik októberi adásában tolták túl egy divatüzlet bemutatását.

Az új kampányban arra hívják fel a figyelmet, hogy az elimerő szavakból üzletet lehet építeni az online térben, egyben pedig a Telekom Üzleti Okoswifi Rendszer szolgáltatást is népszerűsítik.

December óta megbízott főszerkesztő volt, a kinevezés március 1-jével véglegesedett, csakúgy, mint Ilku Miklós, főszerkesztő-helyettes esetében.

hirdetés
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!