hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két magyar műsor Monte-Carlóban

Az On the Spot Gázáról szóló epizódja és Deák Krisztina Aglaja című filmje is az idei 53. monte-carlo-i Arany Nimfa tévéfesztivál jelöltjei között vannak - írja a Comment:com. 

hirdetés

Két magyar műsort is jelöltek idén az 53. monte-carlo-i Arany Nimfa tévéfesztiválon - számol be róla a Comment:com blog. Deák Krisztina tévéfilm kategóriában jelölt Aglaja című filmje egy magyar-román cirkuszi mutatványos család életéről szól, akik a jobb élet reményében nyugatra menekülnek Ceausescu Romániájából. Az On the Spot dokumentumfilm kategóriájában jelölt epizódját Cseke Eszter és S. Takács András a Gázai övezetben forgatta, ahol a Hamász egyik vezetőjét egy drón felrobbantotta.

2011-ben Al Ghaoui Hesna A halál illata című riportfilmjét és M. Nagy Richárd Szellemőrzők című filmjét szintén a szemle legjobbjai közé válogatták be, valamint ebben az évben Osvárt Andrea magyar színésznő Arany Nimfát kapott egy olasz minisorozatban nyújtott alakításáért. 2012-ben a Hacktion című magyar tévésorozat is részt vett a fesztiválon.

Az idei fesztivál június 9-14 között lesz, a jelöltek listája itt olvasható.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A célja, hogy növelje az iparági normákat a reklámozást érintő márkabiztonsági és médiafelelősségi kérdésekben. 

A Meteo projekt az aktuális időjárási viszonyokhoz alakítja a cég programmatic hirdetéseit.

A Mokka egyik októberi adásában tolták túl egy divatüzlet bemutatását.

Az új kampányban arra hívják fel a figyelmet, hogy az elimerő szavakból üzletet lehet építeni az online térben, egyben pedig a Telekom Üzleti Okoswifi Rendszer szolgáltatást is népszerűsítik.

December óta megbízott főszerkesztő volt, a kinevezés március 1-jével véglegesedett, csakúgy, mint Ilku Miklós, főszerkesztő-helyettes esetében.

hirdetés
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!