hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gazdára talált az Origo

Novembertől Gazda Albert az Origo új főszerkesztője.

hirdetés

A korábbi sajtóértesüléseket megerősítve közleményben jelentette be az Origo, hogy november 2-ától Gazda Albert veszi át a hírportál főszerkesztését, miután szeptember végén bejelentették, hogy a portált tartalmilag irányító Weyer Balázs és Nádori Péter távoznak a cégtől.

Gazda 1991 óta dolgozik a médiában, munkatársa volt a Kurírnak, a Magyar Hírlapnak, parlamenti tudósítója, majd gazdasági rovatszerkesztője a Világgazdaságnak. 2006-tól az Index gazdasági, sport (Sport Géza melléklet), majd kulturális rovatát vezette, 2011 elejétől pedig lapszerkesztőként dolgozott a portálnál. Szabadidejében két kiemelt téma foglalkoztatja: a jégkorong és a bor – úgy véli, mindkettő a rendszerváltás nyertese, amik nyűgjük-bajuk ellenére is szépen fejlődnek hazánkban, és rajongóiknak élményt hoznak.

„Hiteles és izgalmas újságot szeretnék csinálni – fogalmazott új munkahelye kapcsán Gazda Albert. – Elődeim jó munkát végeztek, nem véletlenül tart ott az Origo, ahol. A csapat felkészült, együtt van, az a dolgunk, hogy fokozzuk a tempót, okos és színes tartalommal járjunk gyarapodó olvasótáborunk kedvében.”

Vaszily Miklós, az Origo vezérigazgatója pedig kiemelte, hogy tulajdonosi elvárás a hírportál piacvezető pozíciójának megerősítése, s bízik abban, hogy az új főszerkesztő új színt hoz a portál tartalmaiba.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc