hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ennyiért repültek a közkurátorok

Megalakulása óta 2,5 millió forint értékben utaztak a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának tagjai szakmai kiküldetésre a világ több pontjára – derül ki az Átlátszó.hu Ki mit tud oldalán beadott közérdekű adatigényléséből.

hirdetés

2011 márciusa és 2013 februárja között a közmédiát felügyelő Közszolgálati Közalapítvány 14 hivatalos kiküldetésre összesen 2,5 millió forintot költött, főként európai utakra, de az úti célok között szerepel Kanada, Brazília vagy Tajvan is - írja az Átlátszó blogjában, a Ki mit tud oldalán keresztül beadott közérdekű adatigénylésre érkezett válasz alapján.

A közmédia 2010-es választások utáni átalakításának egyik eleme volt a közszolgálati médiumok (Magyar Televízió, Magyar Rádió, Duna Televízió, MTI) kuratóriumainak, illetve tanácsadói testületének megszüntetése. Mindezt ésszerűsítéssel és költségmegtakarítással indokolták, így a több kuratórium helyett létrejött egy: a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma. Ennek tagjai jelenleg Balogh László, elnök, Bencze Izabella, Ilosvai Gábor, Kránitz László, László Miklós, Németh Vladimír, Silhavy Máté és Varga Szilvia.

A legtöbbet Balogh László elnök utazott, összesen 14 helyre, őt követi Kránitz László, az MSZP delegáltja két úttal és Silhavy Máté, a Jobbik delegáltja.

(forrás: Átlátszó.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc