hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szétfotózza a világ Budapestet

A Washington Poston (illetve Mong Attila Facebookján jött velünk szembe) találtuk a világ fotós hőtérképét, amely azt mutatja meg, hogy hol mennyi fotót készítünk. 

hirdetés

A Sightsmap a Google egyik szolgáltatása, a Panoramio adatai alapján készül. A Panoramio elhelyezi a fotókat egy térképen a kép geolokációs adatai alapján. A téképen minél sárgább a hely, annál több képet készítenek az emberek.

A térkép teljes nézetéből is jól látszik, hogy Európa a legvonzóbb a fotósok számára (már azok számára, akik a Panoramión hely szerint is megadják a kép adatait, vagy engedik a hely megosztását). Ugyanakkor a legtöbb fotó New Yorkban készül, Róma a második, Barcelona pedig a harmadik. Hogy mi is büszélkedhessünk, Budapest jelenleg a tizedik legfotózottabb város világszerte. Budapesten belül a Szent István bazilika és környéke az első, utána a Mátyás-templom, a harmadik helyen pedig a Parlament szerepel. Magyarországon a második legtöbb fotó eszerint Esztergomban készül, ezzel a ranglista 112. helyére jó, ami szintén nem rossz helyezés. 

Itt lehet böngészni.

(forrás: Washington Post)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

hirdetés
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.