hirdetés
hirdetés
hirdetés

Papír helyett képernyő

Négyszer több digitális könyv fogyott Nagy-Britanniában 2010-ben, mint a korábbi években.

hirdetés

Megnégyszereződött a digitális könyvek forgalmának értéke 2010-ben Nagy-Britanniában. Az eladások 4 millió fontról 16 millióra nőttek.Ezekben az adatokban nincsenek benne a szakkönyvek, csakis az általános érdeklődésre számot tartó kötetek.

A növekedés ellenére a brit könyvpiacnak nagyon aprócska szeletét jelentik a digitális és a hangoskönyvek, mivel a szigetország tavalyi teljes könyvforgalma 3,1 milliárd font volt. Az Egyesült Államokban már megelőzték az e-könyvek a papírköteteket, bár még csak "kategóriánként" - adta hírül a BBC a brit kiadók szövetségének adatai alapján.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Ha van olyan témánk, szolgáltatásunk, amely felkelti az érdeklődést, szinte bárkivel képernyővégre lehet kerülni a globális lockdown kezdete óta – írja Incze Kinga.

Gyártók, kereskedők, forgalmazók és megrendelők egyaránt pályázhatnak.

A direkt erre a célra alapított AM Kiadó havi rendszerességel jelenteti meg a lapot.

Az elismerést korábban Urbán Tamás, Szebeni András és Rédei Ferenc vehette át.

Egy gáláns gesztus ingyen van, de a pozitív következményei beláthatatlanok lehetnek – mondják.

hirdetés
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! Apex Toplistás pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2021. április 16.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!