hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ökotudatos rövidfilmeket várnak

A Greendepend Intézet nemzetközi rövidfilm-pályázattal kívánja népszerűsíteni a zöldkultúrát. A filmes verseny egy európai projekt része.

hirdetés

Rövidfilm-készítési versenyt hirdetett a Greendepend Intézet 16 európai országban. Az intézet olyan filmeket vár, melyek a klímaváltozás és a háztartások energiafogyasztásának csökkentésének témáját dolgozzák fel.

A szervezet célja az energiamegtakarítás kultúrájának erősítése és a klímavédelem. A versenyre bárki jelentkezhet, a kiírásban nem szerepel a kisfilmek műfajára vonatkozó megkötés. Magyarországról két rövidfilmet küldenek tovább a nemzetközi döntőbe, melynek fődíja 2000 euró.

A pályázat a Greendepend Intézet „Energiaközösségek” című energiamegtakarítási program része, melyről bővebben honlapjukon olvashat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

hirdetés
hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!