hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közösségi film készül a szilveszterről

BUÉK címmel közösségi film készül az idei szilveszterről. A film honlapjára mindenki feltöltheti a saját szilveszteri sztoriját, az összeálló nyersanyagból jövő decemberre készülhet el a teljes, 90 perces film.

hirdetés

BUÉK címmel közösségi film készül az idei szilveszterről. Mivel az alkotók célja, hogy minél színesebb és sokrétűbb legyen a végeredmény, ezért a film honlapjára december 31-től www.buekfilm.hu mindenki feltöltheti a saját filmjét az idei szilveszterről hat kategóriában. A hat kategória: Az év utolsó napja, Az év első napja, Éjfél, Évértékelés, Fogadalmak, Timelapse.

A nyílt pályázat mellett számos fiatal filmes is részt vesz a produkcióban, ők egy-egy karaktert követnek majd végig december 31-e és január 1-e között, 24 órán keresztül. A film bemutatóját 2014 decemberére tervezik az alkotók, akik jelenleg még további partnereket is keresnek a projekthez. A filmet rendezik: Kálmán Mátyás és Halász Júlia. A filmtervet a kapcsolódó fájloknál lehet letölteni. 

A projekt jelenlegi partnerei: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Magyar Képzőművészeti Egyetem Intermédia Szak, Werk Akadémia, We Love Budapest, Szeretlek Magyarország, Vidget, ARC, Magyarhangya, Magyar Független Film és Video Szövetség, DocuArt, Iamnewhere, Bridge Budapest.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Csőre Gábor pedig bekattant a Comedy Central promóvideóiban. Hétfőtől láthatók a tévében.

Fülöp András lesz az elnök-vezérigazgató. Gion Gábor a cég kormányzati kapcsolatain dolgozik.

A That’s Harrasment igaz történeteket dolgoz fel és pedagógiai célzattal készült.

A Magna éves riportja szerint 2020-ra 42 milliárd dollárra fog duzzadni a programmatic piac.

A PanMedia Western médiaügynökség nyert a tenderen.

hirdetés
hirdetés

A Kreatív ismét meghirdeti content marketing versenyét, amelyre várja az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait. Meghosszabbított nevezési határidő: április 21.

Idén is megrendezzük az FMCG-szektor egyik legmeghatározóbb, kétnapos eseményét. Időpont: 2017.04.27-28.

A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 19.

Konferencia a posztmodern marketing és a turizmus összefüggéseiről május 23-án.

A 2016-os Employer Branding Award díjazott kampányainak bemutatása május 23-án

Mitől érzi magát sikeresnek a munkavállaló? Valóban csak a hr-es felelőssége? Konferencia nem csak HR szakembereknek