hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közösségi film készül a szilveszterről

BUÉK címmel közösségi film készül az idei szilveszterről. A film honlapjára mindenki feltöltheti a saját szilveszteri sztoriját, az összeálló nyersanyagból jövő decemberre készülhet el a teljes, 90 perces film.

hirdetés

BUÉK címmel közösségi film készül az idei szilveszterről. Mivel az alkotók célja, hogy minél színesebb és sokrétűbb legyen a végeredmény, ezért a film honlapjára december 31-től www.buekfilm.hu mindenki feltöltheti a saját filmjét az idei szilveszterről hat kategóriában. A hat kategória: Az év utolsó napja, Az év első napja, Éjfél, Évértékelés, Fogadalmak, Timelapse.

A nyílt pályázat mellett számos fiatal filmes is részt vesz a produkcióban, ők egy-egy karaktert követnek majd végig december 31-e és január 1-e között, 24 órán keresztül. A film bemutatóját 2014 decemberére tervezik az alkotók, akik jelenleg még további partnereket is keresnek a projekthez. A filmet rendezik: Kálmán Mátyás és Halász Júlia. A filmtervet a kapcsolódó fájloknál lehet letölteni. 

A projekt jelenlegi partnerei: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Magyar Képzőművészeti Egyetem Intermédia Szak, Werk Akadémia, We Love Budapest, Szeretlek Magyarország, Vidget, ARC, Magyarhangya, Magyar Független Film és Video Szövetség, DocuArt, Iamnewhere, Bridge Budapest.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

B.P. Parkerrel állítólag épp úgy lehet beszélgetni, mint egy emberrel.

Az ügynökség kinőtte az irodáját, költözik, elad egy csomó holmit, adományoz.

A kommenteket monitorozva tesznek eleget a mellékhatás-bejelentési kötelezettségnek.

A Próbakő Kommunikáció viszi a Panasonic magyarországi pr-tevékenységét június eleje óta.

Augusztus végén jön az ötödik Ügynökségi sportkupa, minden eddiginél több résztvevővel és sportággal.

hirdetés
hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én