hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új díj a Kassák Múzeum arculatának

A Kassák Múzeum Lepsényi Imre által készített arculata díjat nyert a nemzetközi Good Design Awardson.

hirdetés

A Kassák Múzeum Lepsényi Imre képzőművész, grafikus-dizájner által készített arculatával díjat nyert grafika/arculat kategóriában a nemzetközi Good Design Awardson. A díjazottat a chichagói Athenaeum - Museum of Architecture and Design és a European Centre of Architecture, Art, Design and Urban Studies zsűrije ítéli oda minden évben.

Az évente kiosztott Good Design díj az egyik legjelentősebb dizájn-elismerésnek számít. A díjat 1950-ben alapították meg Chicagóban Eero Saarinen, valamint Charles és Ray Eames és Edgar Kaufmann Jr. építészek. Az elmúlt hatvan év során számos innovatív terméket, koncepciót és elképzelést megalkotó dizájnernek ítélték oda.

A Good Design díj mellett idén márciusban a Szépművészeti Múzeum által kiadott Múzeum Café Magazin díjazottja is volt. A Good Design a harmadik díj, amelyet a Kassák Múzeum sorozatban megnyert. A 2012-ben Berlinben Communication Design-díjat nyert az arculat a Red Dot Awardson, melyről lapunk is beszámolt.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A petíció 12 ezer aláírás felett jár már.

Az Indenpendent Spirit Awards-on a kisebb büdzséjű alkotásokat díjazzák.

A tévészpot egy nonprofit vállalat jóvoltából született, akik azt szeretnék, ha minél többen állnának át növényi alapú étrendre.

A Netpositive és a FANUC is őket választotta.

Lego Vidiyo néven indít új szolgáltatást a gyártó, melynek lényege, hogy kiterjesztett valóság (AR) segítségével pingelje a gyerekek kreativitását.

hirdetés
hirdetés

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.