hirdetés
hirdetés
hirdetés

Díjat nyert a Nol infografikája

29 országból összesen 1356 infografikát küldtek be a nevezők a 19. Malofiej Awards-ra, amelyen a Népszabadság grafikusai bronzot nyertek a Nol.hu-n megjelent munkájukkal. A versenyen összesen 110 díj talált gazdára.

hirdetés

A Nol.hu-n megjelent, a Margit híd felújításáról szóló munkájukkal vívták ki a zsűri tetszését a Népszabadság grafikusai a 19. alkalommal meghirdetett nemzetközi infografikai versenyen, a Malofiej Awards-on. A bronzzal díjazott infografikát Dancsák András és Mikola Bence készítette, az angol verzió Kőműves Anita munkája – írja a Nol. A munka itt látható.

Infografikai részlet a Margit híd felújításáról
Infografikai részlet a Margit híd felújításáról

A verseny honlapja szerint idén 29 ország 151 médiumától 1356 munka érkezett be a március 20. és 23. között Pamplónában zajló zsűrizésre. A fődíjnak számító Peter Sullivan Award tulajdonosa a nyomtatott kategóriában a National Geographic magazin lett, amely a Mexikói-öbölről készült grafikájával győzte meg a zsűrit.

A Mexikói-öböl a National Geographicban
A Mexikói-öböl a National Geographicban

Ugyanezt a díjat az online kategóriában a NYTimes.com nyerte a „Hogyan uralkodik Mariano Rivera az ütőkön” című infografikájával. A munka itt látható.  

A National Geographic magazin a Peter Sullivan díj mellett a hat éve alapított, a legjobb térképért járó Miguel Urabayen Awardot is begyűjtötte a Folyók földje című munkáért.

A folyók földje a National Geographicban
A folyók földje a National Geographicban

Az infografikusok Oscarján összesen 110 díjat osztottak ki idén: 71-et (5 aranyat, 16 ezüstöt és 50 bronzot) nyomtatott munkáknak, 39-et (3 aranyat, 9 ezüstöt és 27 bronzot) pedig online nevezéseknek.  Az összes díjazott munkát a verseny honlapján lehet megnézni. 

A Népszabadság egy másik infografikája – amely a nyomtatott lapban jelent meg 2009 júliusában az Amerikáért küzdenek az indiánok című cikk mellett – tavaly novemberben a Kreatív által szervezett magazin- és könyvdizájn versenyen, a Magazinmánián nyert különdíjat.

Népszabadság Hétvége infografika
Népszabadság Hétvége infografika

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az elismerést Zirig Árpád a Csak az reszel neked almát, aki igazán szeret című publicisztikájáért kapta.

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

hirdetés
hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók