hirdetés
hirdetés
hirdetés

A nap legkedvesebb története

Egy teljes riportot közöl a Wired a 98 éves Hal Laskónról, aki az elmúlt 13 évben tanulta meg a Microsoft Paint program használatát és készített vele képeket. 

hirdetés

Kedves és egyben megható riportot közöl a Wired a 98 éves Hal Laskóról, aki 13 évvel ezelőtt kezdte el használni a Microsoft Paint programját és azóta készít vele pixelről pixelre képeket.Hal Lasko eredetileg grafikus-tipográfus volt, 2005-ben pedig azért kezdte el az MS Paintet használni, mert rohamosan elkezdett romlani a látása. Azóta több mint 150 képet készített a Painttel. „Amikor elkezdtem megtanulni a program használatát, nagyra értékeltem, hogy a képet akár nyolcszászszorosára is fel tudtam nagyítani, hogy a jó helyre tehessem a színeket” – nyilatkozta.

Noha a kezdetekben még arra sem gondolt, hogy ezeket a képeket ki lehetne nyomtatni, mára saját honlappal rendelkezik, ahol meg lehet vásárolni a képeit.

Hal Laskóról unokája, a tervezőgrafikusként dolgozó Ryan, valamint barátja, Josh Bogdan San Francisco-i szövegíró készített dokumentumfilmet The Pixel Painter címmel. A nyolc és fél perces filmet eddig 1,2 millióan látták.

 

 

 

(forrás: Wired.com)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés
hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.