hirdetés
hirdetés
hirdetés

A legkreatívabb dolgok 2012-ben

A Kreatív szerkesztősége idén is kiválasztotta azt a tizenkét magyar teljesítményt, amit 2012-ben a legkreatívabbnak ítélt meg. De hogy melyik legyen ezek közül a legeslegkreatívabb, az csak rajtatok múlik!

hirdetés

2012-ben a Kreatív szerkesztősége szerint az interneten születtek meg a legkreatívabb dolgok, a listára alig tudtunk klasszikus ügynökségi munkát feltenni. Van azonban sok-sok művészet. A tavalyi lista itt

Adj 10-est, ha szerinted ez überkreatív, adj egyest, ha szerinted az a valami egyáltalán nem olyan nagy ötlet!

Totoya Creatures / Carnation

Ezüst a világ talán legfontosabb kreatívfesztiválján, a One Show-n. Nagyon jó, időben jött ötlet, szép kivitelezés, nemzetközi siker.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Intel „Be a Cartoon Hero!” / Visionary7

Az idén Raygunból Visionary7 névre váltott ügynökség az Intel megbízásából három képregényrajzolót kértek fel arra, hogy a beküldött profilképek alapján rajzoljanak történeteket. Szerintünk nemcsak az ötlet, de a kivitelezés is elsőrangú.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Vodafone 3G kabin / Team Red

Pompás ötlet, semmi faxni. Imádtuk.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Mátrai Erik – Turul

Ikonikus, emblematikus, tökéletes. A Mi a magyar? kiállításon is látható volt a Műcsarnokban a két fényforrásból megvilágított, árnyékából szárnyas madarat, turult ábrázoló térfigyelő-kamera. Mátrai Erik zseniális.Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
 

 

Societé Réaliste – Greater Europe

A Ludwig-beli Empire, State, Building az év egyik legjobb kiállítása volt, a Gróf Ferenc és Jean-Baptiste Naudy által alapított Societé Réaliste pedig napjaink egyik legfontosabb félig magyar művészduója. A Greater Europe egy olyan térkép, amely azt ábrázolja, hogy milyen lenne Európa, ha mindegyik állam megkaphatná a saját területi igényeit. Pazar ötlet.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Papp Ákos és Szloboda László

A Miami Ad Schoolba járó két fiatal magyar kreatív történetével a nemzetközi sajtó is foglalkozott, vécékbe tett portfoliókkal végül a New York-i BBDO-nál kötöttek ki. 

The Toilet Book from Akos Papp on Vimeo.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Continental-Lego / One on One

A két globális ügyfelet magyar pr-ügynökség hozta össze. Keveset szoktunk foglalkozni a pr-szakma kreativitásával, de a világ két legnagyobb gumiabroncs-gyártójának közös akciója feltétlenül benne van a tavalyi év legjobb kreatív megoldásai között.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Seidl Mika – BKV-arculatterv

Az év legpazarabb fiatal grafikusi bemutatkozása a KREA hallgatójától. Színes, látványos, mégis precíz és szerethető terv.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Mondik Noémi - Paint Mámor

Mi mindig is nagy rajongói voltunk az MS Paintnek, tovább nem is nagyon jutottunk nála, de Mondik Noémi új szintre emelte. Elképesztő, mit tud belőle kihozni.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Szarvas

A szombathelyi Szarvas idei teljesítménye a digitális népművészet csúcsa, egyszer tán még a Műcsarnokban is lesz életműkiállítása!

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Szocinyugdíjas

Remek érzékkel elindított mém Lorán Lenke főszereplésével. Ritka, hogy a szöveg majdnem mindig tökéletes legyen, ez esetben azonban erről van szó. Kevés ennél jobb dolog történt 2012-ben a magyar interneten.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

 

Panamericana

Bede Márton dél-amerikai kalandjai. Azonnal ki kell adni.

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.