hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Uber ledobja a fagyibombát Budapesten is

Egy gombnyomással lehet fagyit rendelni.

hirdetés

Július 24-én, vagyis holnap az Uber utazásmegosztó szolgáltatás világszerte promóciós kampányt tart. Így Budapesten is! Lényege, hogy pénteken délelőtt 11 óra és délután 5 óra között az Uber applikációval nemcsak fuvart, hanem fagyit is lehet rendelni.

Ezt úgy lehet megcsinálni, hogy az appot Ice Cream módba kell átállítani, és csak meg kell adni, hogy hol vagyunk. Lehet választani mennyiséget és ízkombinációt is, miután megérkezett a fagyi. Alapból egy három gombócos adag 800 forintba kerül. Viszont új felhasználónként az ICECREAMBP kóddal két adag fagyit lehet rendelni ingyen.  A fagyikat a Fagyifutár biztosítja. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A márka nevét veszi fel az Aréna és a chill zóna, a Dreher 24 pihenőszigetet kap, az Asahi a VIP-ben jelenik majd meg.

Új évaddal folytatódhat az elmúlt évek egyik legsikeresebb TV2-es műsora, az Exatlon Hungary.

Bár csak 2022-ig jelentették be a felfüggesztését, a kormány tervezete 2023-ban sem számol belőle bevétellel.

Eric Tveter a UPC közép-kelet-európai szárnyának sikeres eladását követően vonul vissza. Az új vezér a Vodafone-tranzakció lezárásáig fogja ezt a posztot betölteni.

Eközben új női online bulvármagazint indítottak, több másik portáljukat pedig átpozicionálják.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés