hirdetés
hirdetés
hirdetés

Átadták a Pakk díjait

Péntek este a Tűzraktérben adta át a Kreatív a Pakk csomagolásdizájn-verseny díjait. Kilenc első és négy második helyezés született, a zsűri egy pályázatnak ítélt különdíjat, egyet pedig külön említésre méltónak tartott.

hirdetés

Harmadik alkalommal rendezte meg a Kreatív a Pakk csomagolásdizájn-versenyt, melyre idén 68 nevezés érkezett. Közülük 28 jutott shortlistre. (A shorlistet itt lehet megtekinteni.)

Az alkoholos és alkoholmentes italok kategóriában, alkoholos italok alkategóriában 2. helyezést ért el a Vylyan válogatás borcsalád (pályázó: Vylyan Pincészet), 1. helyezett lett a Nobilis Pálinka csomagoláscsalád és üvegdizájn (AlterEgo). Különdíjat kapott a Rézangyal Kft. Rézangyal Art Collection 2. - I love Budapest/Spirit of Hungary című pályázata, mert bár a termékcsalád nem mutatott egyenletes képet, a zsűri az egyik üvegdizájn ötletét elismerésre méltónak tartotta. Alkoholmentes italok alkategóriában 2. helyezést ért el a Friss gyümölcs dobozban (Rondó Hullámgyártó), első helyezett lett a Bistrotea (Semiramis).

Nobilis Pálinka csomagoláscsalád és üvegdizájn

A nyertesekért kattintson!

Élelmiszer kategóriában, édesség alkategóriában első helyezést ért el a chocoMe csokoládé csomagolódoboza (pályázó: chocoMe). Tejtermék alkategóriában első helyezett lett a Pöttyös miniBonbon (Kaméleon Reklám), húskészítmény alkategóriában első díjat kapott a Valdor konyhakész termékek sütőtálcán című pályázat (Hungerit). Egyéb élelmiszer alkategóriában első helyezést ért el a Haas Natural termékcsalád (Kaméleon Reklám).

Háztartási vegyi áru és kozmetikum kategóriában második lett a Kiskokas papírzsebkendő csomagolása (Corvus Design Reklámügynökség), első díjat kapott a Pureste (Freesia Hungary). Az összevont kiegészítő csomagolás, illetve szoftver- és médiatermék kategóriában a zsűri nem osztott díjat.

Sajátmárkás termékek kategóriában második helyezést ért el az Auchan chips (pályázó: Auchan Magyarország), első díjat kapott a Spar Friss Tojás termékcsalád (Spar Magyarország). Innovatív ökocsomagolás kategóríában első helyezett lett a Puma Clever Little Bag című pályázata.

Terv / koncepció kategóriában a zsűri nem osztott díjat, de innovatív megoldásai miatt említésre méltónak tartotta Benkő Máté Közlekedj okosan! pályázatát, melyet azonban e verseny keretei között nem tudott díjazni.

Sorakoznak a díjak

A díjátadó képeiért kattintson ide!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

George-ot a Greenroom vezeti be a hazai piacra.

Az ikonikus pajzshoz 1993 óta nem nyúltak, nem is nézett ki jól mobilon. Terveztek egy új céges fontos is.

A Pont Itt szaklap átadta a Gastro&Hotel Design Award elismeréseit.

A közép-európai borbár megjelenése egyből be is húzott egy dizájndíjat.

A Vodafone szenzorai és a Here térképei segítenek neki, a sofőr a garázs bejáratánál kiszállhat. Budapesten mutatták be.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés