hirdetés
hirdetés
hirdetés

Átadták a Pakk díjait

Péntek este a Tűzraktérben adta át a Kreatív a Pakk csomagolásdizájn-verseny díjait. Kilenc első és négy második helyezés született, a zsűri egy pályázatnak ítélt különdíjat, egyet pedig külön említésre méltónak tartott.

hirdetés

Harmadik alkalommal rendezte meg a Kreatív a Pakk csomagolásdizájn-versenyt, melyre idén 68 nevezés érkezett. Közülük 28 jutott shortlistre. (A shorlistet itt lehet megtekinteni.)

Az alkoholos és alkoholmentes italok kategóriában, alkoholos italok alkategóriában 2. helyezést ért el a Vylyan válogatás borcsalád (pályázó: Vylyan Pincészet), 1. helyezett lett a Nobilis Pálinka csomagoláscsalád és üvegdizájn (AlterEgo). Különdíjat kapott a Rézangyal Kft. Rézangyal Art Collection 2. - I love Budapest/Spirit of Hungary című pályázata, mert bár a termékcsalád nem mutatott egyenletes képet, a zsűri az egyik üvegdizájn ötletét elismerésre méltónak tartotta. Alkoholmentes italok alkategóriában 2. helyezést ért el a Friss gyümölcs dobozban (Rondó Hullámgyártó), első helyezett lett a Bistrotea (Semiramis).

Nobilis Pálinka csomagoláscsalád és üvegdizájn

A nyertesekért kattintson!

Élelmiszer kategóriában, édesség alkategóriában első helyezést ért el a chocoMe csokoládé csomagolódoboza (pályázó: chocoMe). Tejtermék alkategóriában első helyezett lett a Pöttyös miniBonbon (Kaméleon Reklám), húskészítmény alkategóriában első díjat kapott a Valdor konyhakész termékek sütőtálcán című pályázat (Hungerit). Egyéb élelmiszer alkategóriában első helyezést ért el a Haas Natural termékcsalád (Kaméleon Reklám).

Háztartási vegyi áru és kozmetikum kategóriában második lett a Kiskokas papírzsebkendő csomagolása (Corvus Design Reklámügynökség), első díjat kapott a Pureste (Freesia Hungary). Az összevont kiegészítő csomagolás, illetve szoftver- és médiatermék kategóriában a zsűri nem osztott díjat.

Sajátmárkás termékek kategóriában második helyezést ért el az Auchan chips (pályázó: Auchan Magyarország), első díjat kapott a Spar Friss Tojás termékcsalád (Spar Magyarország). Innovatív ökocsomagolás kategóríában első helyezett lett a Puma Clever Little Bag című pályázata.

Terv / koncepció kategóriában a zsűri nem osztott díjat, de innovatív megoldásai miatt említésre méltónak tartotta Benkő Máté Közlekedj okosan! pályázatát, melyet azonban e verseny keretei között nem tudott díjazni.

Sorakoznak a díjak

A díjátadó képeiért kattintson ide!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Gyerek- és sportcsatornák is bekerülnek a kínálatba.

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés