hirdetés
hirdetés
hirdetés

MaKSZ-bál

Március elsején hetedik alkalommal bálozott együtt a reklámszakma.
hirdetés
A Hotel Marriottban egy teljes tenger alatti világban mulattak a MaKSZ Reklámbál vendégei: az érkezőket sellők fogadták a regisztrációnál és terelték tovább a bálterem felé, a falakon színpompás halak úszkáltak, a vendégek feje felett hullámzott a vízfelszín és mókás tengeri élőlények rótták táncukat.

A vacsora alatt halpókert játszhattak a vendégek, a színpadon pedig látványos show-műsor vette kezdetét, ahol fellépett a Cool Miners és Fábry Sándor is.

Bognár Tamás, a PanMedia ügyvezető igazgatója, Megyer Örs, az Önszabályozó Reklám Testület elnöke, Niederfiringer Ágnes ügyvéd és Kállai István, a MaKSZ tanácsnoka

(balról) Kárpáti András, a Multireklám ügyfélkapcsolati igazgatója, Antal Tamás, a Multivision ügyvezetője, Károlyi László, a Multireklám fejlesztési igazgatója és Haris László, a Multireklám értékesítési igazgatója

(balról) Rátky György a Rátky és Társai ügyvezető igazgatója, Marenth Péter, a Pricomm ügyvezető igazgatója, S. Takács Zsuzsanna, a Rátky és Társai ügyvezető igazgatója és Szeles Péter

Pető János, a Magyar Lapkiadók Egyesületének főtitkára és Sági Zoltán, a Magyar Pr Szövetség elnöke partnereikkel

 

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés