hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eredményes évet zárt a nemzetközi Ringier

Jelentősen megnőtt a Ringier-csoport digitális üzletágból származó tavalyi árbevétele a 2012-es évhez képest. A vállalat fő bevételi forrása azonban továbbra is a klasszikus kiadói üzleti tevékenység.


hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Ringier 2013-ban 23,7 százalékkal 123,1 millió svájci frankra növelte az EBITDA (kamatok, adótás és értékcsökkenés leírása előtti eremédny, vagyis üzemi eredmény+amortizáció) szintű eredményét. Csoportszintű árbevétele 1026,3 millió svájci frank volt. Ennek 25,7  százaléka a digitális tevékenységből származott. A vállalat fő bevételi forrása azonban
továbbra is a klasszikus kiadói üzleti tevékenység.

Az elmúlt évek eredményes felvásárlásai, a svájci magazin üzletág sikerei, a sikeres nyomtatott sajtótermékek erős digitális portálokkal történő következetes bővítése, illetve különböző átalakítások eredménye a pozitív éves eredmény.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés