hirdetés
hirdetés
hirdetés

Stabilan vezeti a Retro Rádió a hallgatottsági listát

Naponta 5,5 millióan, hetente pedig több mint 7,1 millióan hallgattak rádiót 2019 harmadik negyedévében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hallgatottsági adatai alapján. Országosan a 15 éves vagy idősebb lakosság 66 százalékánál naponta, míg 85 százalékánál hetente szól rádió. A milliós hallgatottsági küszöböt a Retro, a Petőfi, a Kossuth Rádió és a Rádió 1 lépte át.

hirdetés

Országosan egy átlagos napot alapul véve a Retro Rádió a leghallgatottabb rádió 1,7 millió hallgatóval, amelyet a Petőfi Rádió (1,3 millió fő), majd a Kossuth Rádió követ 1,1 millió fővel. A Rádió 1 átlag napi közönsége egymillió körüli, az ötödik a Dankó Rádió 221 ezer fővel. A Bartók Rádió 83 ezres napi hallgatótáborral rendelkezik. Az InfoRádiónak naponta 61 ezer hallgatója van, a Jazzy Rádiónak 43 ezer, a Duna World 14 ezer hallgatót tudhat magáénak, a Tilos Rádió pedig 11 ezret.

Ugyanakkor nem tudjuk, mi a helyzet a Sláger FM-mel, ami Budapesten és környékén népszerű adónak számít, ugyanis a csatorna már egy ideje – több kisebb csatornával egyetemben – zárt adatkezelést kér az NMHH-tól, azaz ezek hallgatottsági eredményeit nem publikálják.

A fővárost vizsgálva a Rádió 1, a Retro Rádió és a Kossuth Rádió áll a képzeletbeli dobogón 206 ezer, 202 ezer és 157 ezer fős átlagos napi hallgatóval. Ezeket követi a Petőfi Rádió (118 ezer fő), az InfoRádió (36 ezer fő), a Jazzy Rádió (27 ezer fő) és a Bartók Rádió (21 ezer fő). Napi 15 ezer hallgatóhoz szól a Dankó Rádió és 8 ezerhez a Tilos Rádió.

Az országos, a fővárosi és a megyei jogú városi rádiók idei harmadik negyedévi részletes hallgatottsági eredményei a hatóság honlapján a Kutatások menüpontban böngészhetők

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három csatornájukon indul reklámértékesítés 2020-tól.

A kisfia születése miatt egy időre búcsúzó Krug Emília helyét két műsorvezető veszi át.

„Ne várj 72 órát!” címmel kampány indult az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.

Most fontosabb feladata lesz a magazin szerkesztőségének az év elején.

Egyelőre Magyarországon még nem, de 5 nyugati piacon már élesedik az új streamingfelület.

hirdetés

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 10.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés