hirdetés
hirdetés
hirdetés

Főleg belföldön szilveszterezünk

A magyar internetezők több mint egytizede utazik el szilveszterezni, és többségében belföldre – írja a Szállás.hu megbízásából készített felmérés. A szálláshelyek közül a háromcsillagos szállodák a legnépszerűbbek.

hirdetés

A hazai internetezők többsége nyugalmas szilvesztert tervez, és csak egyharmaduk megy el bulizni – derült ki a Szállás.hu megbízásából az NRC által készített felmérésből. A bulizós programot tervezők közül a legtöbben csak otthon vagy ismerősnél köszöntik majd az újévet, 19 százalékuk szórakozóhelyen vagy valamilyen szilveszteri rendezvényen tölti az év utolsó estéjét, további 18 százalékuknak pedig mindkét programban lesz része.

Lesznek olyanok is, akik elutaznak szilveszterkor, a megkérdezettek egytizede tervezi így, közülük a legtöbben (85 százalék) belföldön maradnának. Az útra kelők kétharmada ismerősöknél, barátoknál vagy rokonoknál alszik, egyharmaduk ugyanakkor valamilyen szálláshelyet keres. A 18-29 évesek a legaktívabbak, 20 százalékuk tölti otthonától távol a szilvesztert. A legkevésbé a 40-49 évesek hajlandóak kimozdulni, csupán 5 százalékuk tervez valamilyen utazást.

A Szállás.hu statisztikái szerint a szilveszterre szóló foglalások átlagos értéke 84 730 forint, ami 4 százalékos növekedést jelent 2010-hez képest.

Az online felmérés során ezer főt kérdeztek meg. A minta nem, kor, iskolai végzettség és település szerint reprezentatív a 18-69 éves, legalább heti rendszerességgel internetező magyar lakosságra.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés