hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jön a Young Cannes Lions magyar előválogatója

A fiatalok hat kategóriában versenyezhetnek.

hirdetés

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) által szervezett idei Young Cannes Lions magyar előválogatóját február 3-4-5-én rendezik. Hat kategóriában várják a jelentkezőket, a versenyben való részvétel feltétele, hogy 30 évnél fiatalabb legyen a jelentkező és magabiztos angol nyelvtudással rendelkezzen.

Magát a Cannes Lions fesztivált június 22-26 között rendezik majd, ahol az előválogató nyertesei képviselhetik Magyarországot. A szervezők tartanak egy Young Cannes Lions tájékoztatót is 2020. január 27-én hétfőn 20:00-21:00 között a Premier Kultcaféban.

Jelentkezés és részletesebb infók itt.

Továbbá, 18-23 év közötti egyetemistáknak/főiskolásoknak még van lehetősége (január 25-ig) jelentkezni a Roger Hatchuel Academyre, mely szintén a fesztivál idején lesz. Ide két perces bemutatkozó film feltöltését várják a szervezők, a leginspiratívabb jelentkező 5 napot tölthet Cannesban a Roger Hatchuel Academyn ösztöndíjasként.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Érdemes fejhallgatóval nézni a videót.

A szervezet szerint a polgármesterek nem a csatornának, hanem a nézőknek tartoznak a szereplésssel.

A Havas hirdetése szerint érdemes jó ügynökséget választani, mielőtt menthetetlenné válik a márkád.

A Coca-Cola, az Unilever és a Vodafone is aláírták a felhívást.

Először másfél éve mérték fel a magyarok facebookozási szokásait, most jön a második felvonás.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés