hirdetés
hirdetés
hirdetés

Visszatér a Szex és New York

Az HBO Max indítja And Just Like That… címmel az új projektet, ami négy helyett három főszereplőt tudott megnyerni magának.

hirdetés

Az új, 10 félórás részből álló sorozat Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) és Cynthia Nixon (Miranda) eredeti, most már az ötvenes éveikben járó karaktereit követi majd. A Samanthát játszó Kim Cattrall nem csatlakozott. A forgatást késő tavasszal kezdik New Yorkban – írja a Hollywood Reporter.

A színésznők Instagramon jelentették be a folytatást, amihez mind producerként is csatlakoznak. Michael Patrick King is visszatér a produkció mellé, szintén producerként. King korábban rendezőként vett részt a Szex és New Yorkban, de ő írta és rendezte a sorozat után kijött két filmet is. Az eredeti sorozat kitalálóját, Darren Start szerződés köti a ViacomCBS-hez, így nem vesz részt az új projektben.

A Szex és New York 1998 és 2004 között futott, akkor több Golden Globe-díjat és Emmy-díjat is kapott. A filmek kevésbé sikerültek jól, a 2008-as Szex és New York 5,6, a 2010-es Szex és New York 2. 4,5 ponton áll az IMDb-n.

Nyitókép: Paramount Pictures

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés