hirdetés
hirdetés
hirdetés

Virtuális térbe került a MOME mesterszakosok diplomakiállítása

Fenntartható design, technológiai innováció, kérdések és reakciók a kialakult vírus helyzetben. A munkákat július 26-ig lehet megnézni online.

hirdetés

Hol van a helye egy videójátéknak a művészeti közegben? Ha a Marsra költöznénk, miből építkeznénk? Hogyan jelenik meg a drag kultúra egy cipőkollekcióban? Mit jelentenek a rendszerváltás snassz panziói egy fiatal fotóművésznek? Az internetes adattárolás és az arcfelismerés ma már mindenki számára ismert fogalmak, de mit tudunk róla? A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem 2020-ban végzett MA hallgatói többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkoztak diplomamunkáikban. Van még például alternatív filmes marketing kampánnyal, problémás fiatalkorúak szociális intézményeivel vagy kreatív problémaalkotást és megoldást segítő kártyajátékkal foglalkozó diploma is, még közel 100 másik munka mellett.

A kiállítást itt lehet megnézni, az élőben június 25-ig tartó, később bármikor elérhető online tárlatvezetések listáját pedig itt lehet elérni. Éves és szakos bontásban az ideivel együtt az összes momés hallgató diplomamunkáját is végig lehet böngészni, ezen a linken.

Werk

A diplomázás eseményének arculatát minden évben egy-egy, pályázaton kiválasztott hallgató vagy hallgatói csoport tervezi. Az idei arculat tervezője: Tóth Lili, harmadéves tervezőgrafika BA szakos hallgató.
A diplomázókról készülő portréfotók koncepciójának kidolgozására és annak megvalósítására is minden évben – pályázat útján – egy-egy hallgató vagy hallgatói csoport kap felkérést. Az idei koncepció megalkotója és a fotók készítője: Tóth Richárd, elsőéves fotográfia MA szakos hallgató.

A MOME Online Dilomakiállítás csapata a Sziklak Virtuális Galéria
Iszlai Gáspár, Iszlai József, Miklós Ádám, Nagy Hunor, Vatány Szabolcs
Diplomaarculat: Tóth Lili
Grafika: Tóth Lili és Kertész Kata
Grafika témavezető: Borbás Marci
Szakmai Tanácsadó: Fülöp József és Koós Pál
Szervezés: Brand Iroda
Kurátor: Kókai Zsófia

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés