hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb gazdasági tartalommal és természetjáró online oldallal erősít az Atmedia

A Berek.hu és az Üzletem.hu is a kereskedőházzal szerződik.

hirdetés

Szabadidős és üzleti tematikájú portálokkal bővül 2020. november közepétől a multimédiás kereskedőház portfóliója. A Kreatívnak eljuttatott közleményben azt írjáj, az Atmedia értékesíti a természetjáróknak és a vadászat iránt érdeklődőknek idén elindított Berek.hu weboldal illetve a gazdasági-üzleti hírekre szakosodott Üzletem.hu tematikus oldal reklámfelületeit.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési vezetője elmondta: „Kiemelten fontos cél volt az idei évben is a videós tartalmak bővítése mellett a férfias célcsoportok célzott elérése, ezért nagy örömmel üdvözöljük portfóliónkban a kirándulók és természetjárók figyelmére számító berek.hu oldalt valamint az Üzletem.hu tematikus és szolgáltató híroldalt”

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ajit Pait még Donald Trump nevezte ki, az elnökkel együtt távozik januárban.

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

2020 novemberétől árulják a blogplatform hirdetési felületeit.

A  #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat és a „Hiányzol Anyu!” projekt is shortlistre jutott a nemzetközi fesztiválon.

A bevezetéshez új kampány is készült.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés