hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új marketingvezető a Memoq-nál

A fordítástechnológiai cég marketingcsapatát Princzkel Alexandra vezeti.

hirdetés

Tavaly év végétől Princzkel Alexandra tölti be a Memoq Fordítástechnológiai Zrt. marketingigazgatói pozícióját, aki a vállalat teljes körű marketingtevékenységéért, valamint a marketingstratégia átalakításáért és megvalósításáért felel. 

Princzkel Alexandra több mint tízéves tapasztalattal rendelkezik az inbound és outbound marketing területén. A média-, telekommunikáció- és informatikai szektorban szerzett szakértelmét felhasználva egyik fő feladata a Memoq marketingstratégiájának átalakítása és vállalati folyamatokba történő integrálása.

Princzkel Alexandra
Princzkel Alexandra

A szakember először 2018-ban csatlakozott a memoQ Zrt-hez, ahol a tartalommarketing-alapú ügyfélszerzésre fókuszált: kreatív szakemberekből és online marketing specialistákból álló csapatot és „szerkesztőséget” épített fel és működtetett a cégnél. Később, már digitális marketing csoportvezetőként kollégáival CRM-rendszert és marketingautomatizációs folyamatokat implementált. Az átalakítási munka részeként az online marketing és termékmarketing csapat is átalakul, és új csapattagokkal fog bővülni, valamint nemrégiben alakítottak ki egy market intelligence csapatot is, amely a vállalat adatalapú döntéshozatalát erősíti meg a következő 2 évben. 

A fentieken túlmenően Alexandra felel csapatával a Memoq marketingjének minden további aspektusáért: a márkaépítésért, a digitális és offline marketingért, illetve a PR-ért és a rendezvényekért. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés