hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új főszerkesztő a Femcafe.hu-nál

Kraszkó Zita váltja Sajószegi Veronikát a portál főszerkesztői székében. 

hirdetés

 A Kreatívnak eljuttatott közleményben azt írják, Kraszkó Zita alapvetően a televíziózás felől érkezik, de rendezőként és íróként is sikeres múltra tekint vissza. Kommunikációs szakemberként olyan produkciók műsorvezetői munkái fűződnek a nevéhez, mint a Balatoni Nyár, a Magyarország szeretlek, a Magyarország szépe választás, vagy mint az Oscar- díj átadásának közvetítései.

Improvizációs színházi múltja sok évre tekint vissza, a Los Angeles-i The Groundlings színházban tanult drámatechnikát, történetírást és dramaturgiát, amelyeket itthon televíziós sorozatok rendezőjeként kamatoztatott, 2014-ben pedig megalapította Hepp! nevű tréningcégét, amely beszédtechnikai és prezentációs tréningekkel és brandépítéssel foglalkozik. 

 

“Hatalmas megtiszteltetés számomra ez a kihívás és már most nagyon élvezem a közös munka minden percét. Rengeteg ötlettel és újítással szeretnék csatlakozni a site működéséhez, szem előtt tartva a mottóját “Femcafe.hu - Itt önmagam lehetek”. Szeretnénk a női közönségünknek egy olyan platformot biztosítani, ahol őszinte, ugyanakkor könnyed és szellemes tartalmakkal színesítjük a hétköznapjaikat, mindezt megfűszerezve a legújabb trendek és egyre több közéleti vagy kulturális témák nyomon követésével. Szeretnénk, ha az olvasóink megismerhetnék majd a névhez kapcsolódó arcokkal együtt a szerkesztőségünk tagjait, szerzőinket, bloggereinket. Tervezzük vlogok és podcastok elindítását, nagy nevek bevonását témáinkba, hogy minél sokszínűbb és kreatívabb módon tudjunk megjelenni. Azt gondolom, nagyszerű projektje a sitenak az online téren túlmutató, Inspiráló Nők díjátadó gála is, melyhez örömmel csatlakozom a jövő évtől személyes jelölőbizottsági képviseletemmel. A kezdeményezés során, televíziós közvetítés mellett, olyan egyéniségeket díjazunk, akik a reflektorfényben még kevésbé tudtak megmutatkozni, ugyanakkor komoly értékeket képviselnek a női társadalomban és példaértékűen egyensúlyoznak a női szerepek között. Továbbra is célunk minél több hétköznapi hősnő bemutatása, a szintén számos ilyen karaktert tartalmazó célcsoportunk számára” – mondta Kraszkó Zita, a Femcafe.hu főszerkesztője.

„Az új főszerkesztőnk érkezésével az egyéniségek kreatívabb kibontakoztatásával, a személyesebb hangvétel felé szeretnénk venni az irányt sokkal erősebb social media jelenléttel. Hisszük, hogy Zita korábbi nagyon erős kommunikációs és közéleti múltjának tapasztalataival, az olvasóink még közelebb érezhetik majd magukat brandünkhöz. Kapcsolatköre és kiemelt vezetői, szakmai tudása által pedig a csapatunk újult erővel tudja jelenlétét tovább erősíteni az online női piacon” – Sudár-Horváth Lívia, a Femcafe.hu ügyvezetője.

A rovatrendszer és a szerkesztőség csapata változatlan marad, Kraszkó Zita november 2-tól látja el a főszerkesztői feladatokat.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ajit Pait még Donald Trump nevezte ki, az elnökkel együtt távozik januárban.

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

2020 novemberétől árulják a blogplatform hirdetési felületeit.

A  #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat és a „Hiányzol Anyu!” projekt is shortlistre jutott a nemzetközi fesztiválon.

A bevezetéshez új kampány is készült.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés