hirdetés
hirdetés
hirdetés

Titán kapitány is köthet biztosítást a Groupama új kampányában

A biztosítótársaság igazi nagyágyúval bővítette ügyféltáborát, ezzel pedig a sztratoszférán túlra is kiterjesztette kapcsolatait! A Greenroom gondozásában bemutatkozik Titán kapitány, akinek történetét és kalandjait mostantól bárki nyomon követheti a Groupama Biztosító közösségi felületein! - Kampánybejelentőt olvashattok.

 

hirdetés

Integrált közösségimédia-kampányt indított a Groupama Biztosító, mellyel egy szerethető karaktert, a minden szuperképességgel megáldott Titán kapitányt hívta életre, akivel ezentúl főleg a vállalat Facebook és Instagram csatornáin találkozhatunk.

Kreatívkoncepció: 

A koncepció kidolgozásáért a Greenroom felelt, akik egyenesen a szuperhősök világába repültek, hogy ihletet merítsenek. - Úgy gondoltuk, egy szuperhős formájában a Groupama Biztosító megerősítheti a fogyasztókban, hogy biztosításra mindenkinek szüksége van – mondta Jávor Bence, a Greenroom kreatív igazgatója a kampány hátteréről. - Ráadásul megmutatja azt is, hogy a Groupama rendkívül jól ismeri ügyfelei elvárásait, igényeit, épp ezért tudja a lehető legjobb és testhezállóbb biztosítási megoldásokat kínálni szinte mindenkinek.

- Titán kapitány végtelen erejénél és szuperképességeinél már csak a szíve nagyobb. A karakter egyik kedves, de annál viccesebb tulajdonsága, hogy míg hősködésben verhetetlen, a magánéletében, a hétköznapi szituációkban esetlen és ügyetlen. Itt érkezik a Groupama Biztosító, aki segít a kapitánynak, és nem csak támogatja az élet különböző területein, de az öngondoskodásra is megtanítja. – mondta Koháry András, a Groupama Biztosító kommunikációs és PR vezetője az új karakterről. - Óriási megtiszteltetés, hogy egy szuperhős szavazott nekünk bizalmat, és vált ügyfelünkké. Számos szolgáltatásunk van Titán kapitány számára, így magabiztosan állíthatom, hétköznapjait biztonságban tudhatja velünk. – tette hozzá.

- Azt hiszem, kívánni sem lehet jobbat, mint hogy egy szuperhős közösségimédia-jelenlétén dolgozhatunk együtt a Groupamával. Azon túl, hogy Titán kapitány megkötötte földi élete első biztosítását, engedélyt adott arra is, hogy bepillantsunk az életébe – nyilatkozta Jávor Bence. - Persze néha nehéz lépést tartani egy ilyen hős tempójával, de ennek jó oldala, hogy sok olyan tartalmat is megoszthatunk a biztosítóról, amit eddig nem láttak az emberek! – tette hozzá a kreatívigazgató.

 

A kampány már elindult, így aki követni szeretné az első, intergalaktikus, influenszer-szuperhős kalandjait, látogasson el a biztosító közösségi oldalaira! Itt pedig megtekintheti, hogyan lett Titán kapitány Groupamás: 

 

ALKOTÓK LISTÁJA:

Megbízói oldal:

Megbízó: Groupama Biztosító

Kommunikációs vezető: Koháry András

Online marketing manager: Hanka Nóra

Ügynökség:

Reklámügynökség: Greenroom

Kreatívigazgató: Jávor Bence

Szövegíró: Futó Roland

Head of Studio: V. Németh Viktor

Hand drawing artist: Kántor Péter

Senior designer & illustrator: Murányi Kristóf

Grafikus: Mészáros Fanny

Senior animator: Sándor József

Animator: Szász Enikő

Senior account manager: Iricsek Zsuzsanna

Junior account manager: Zaj Enikő

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A fókusz a pénzügyek kényelmes intézésére irányul. 

Erre jutott a Budapest Design Week, mely idén a körforgásos gazdaság témáját járta körül.

Az új országimázs kampány már a fiktív karakter szavajárására épít.

A Mito saját kirándulásaira szokott pólókat tervezni, de mivel idén a túra a járvány miatt elmarad, az ügynökség inkább nosztalgiázik.

A cég iskolákba is elviszi a védekezés nélküli szex kockázataira figyelmeztető kampányát.

Online eredményhirdetés: október 28., 10:00, a storeinsider.hu oldalunkon!

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés