hirdetés
hirdetés
hirdetés

A keleti fronton játszódó Saul fiának tűnik előzetese alapján a Természetes fény

A Variety mutatta be a Berlinben bemutatkozó film trailerét és plakátját.

hirdetés

Nagy Dénes filmje, a Természetes fény a Berlini Filmfesztivál versenyszekciójában permierezik, a tervek szerint magyar mozikban a korlátozások feloldásakor  mutatják be a Vertigo Média forgalmazásában. A Természetes fény trailere és plakátja Luxbox, a film sales ügynökségének jóvoltából a Varietyn debütált. 

Nagy Dénes első mozifilmje a második világháborúban, a Szovjetunió megszállt vidékein játszódik egy Závada Pál azonos című regényének egyik részlete alapján.

A történetben a keleti fronton Semetka István, egy magyar földműves, szakaszvezetőként teljesít szolgálatot az egyik gyalogos honvéd alakulatnál, amely a vidéket járva eldugott orosz falvakban illegális partizáncsoportok után kutat. A történet a katonák mindennapjait mutatja be Semetka szemszögén keresztül, aki parancsnokának váratlan halála miatt súlyos terhet kap a vállára.

Az előzetes hangulatában leginkább a Saul fiához hasonlítható, ahogy a szótlan főhőst a háborús horror és indulatok közepén követhetjük nézőként. A film látványtervezője egyébként Ágh Márton, aki a Saul fiában színészként tűnt fel.

A Természetes fény magyar-lett-francia-német nemzetközi koprodukcióban készült.

A film magyar plakátja
A film magyar plakátja

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Lassan, de biztosan csökken a különbség a férfi és női sportokból származó bevételek között.

Egy virális videó elég volt ahhoz, hogy szárnyra kapjon a márkaismertség.  

A megbízás egy évre szól, az ügynökség új termékek bevezetésén is dolgozik a jövőben a céggel.

A Facebook továbbra is fenntartja a jogot, hogy lelője a híroldalakat, ha úgy alakul a helyzet.

Buzás Aliz készített többek között a Majorkáról vagy a Keletről posztert.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés