hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik a TV2-től a showműsorok kreatív producere

Németh Ádám új kihívásokra vágyik.

hirdetés

Elhagyja a TV2 Csoportot Németh Ádám, senior kreatív producer, aki a tévétársaság nagyszabású showműsorainak többségéért felelt - tudta meg a Sorozatwiki. Németh 2014 óta áll a tévétársaság alkalmazásában, de már előtte is több TV2-s műsoron dolgozott kreatív vezetőként, szerkesztőként a TV2 egyik fő műsorgyártójánál, az Interaktív Kft-nél.

A producer az utóbbi években olyan műsorokért felelt, mint A Nagy Duett, a Sztárban sztár leszek, a Csak show és más semmi vagy a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada.

Németh Ádám
Németh Ádám

Németh Ádám többször is szerepelt a legsikeresebb tévés kreatívokat bemutató éves listánkon, legutóbb a második lett ebben az összevetésben.

"Nagyon hálás vagyok és köszönettel tartozom a TV2-nek az elmúlt 14 évért. Az ott töltött idő alatt remek embereket és szakembereket ismerhettem meg, sokukkal közülük baráti lett a viszonyom. Végigjártam a szakmai ranglétrát és a saját területemen a csúcsra értem. Ehhez természetesen szükségem volt olyan remek kollégákra, akikkel egy csapatként, még a legnehezebb időszakban is profi minőségű és sikeres produkciókat készítettünk. Saját elhatározásomból úgy döntöttem, hogy új kihívásokra és feladatokra vágyom, ezért távozom a TV2-től"  - mondta el Németh Ádám a SorozatWikinek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés