hirdetés
hirdetés
hirdetés

Péntekig nevezhettek a Hipnózisra

Kilenc országból érkező, kreatívigazgatókkal, hirdetőkkel és szakújságírókkal felálló nemzetközi zsűri elé kerülnek a munkák. Itt még a Covid előtti időszak termése kaphatja meg a nekik kijáró elismerést, és ide kerültek a Craft díjunk kategóriái is!

hirdetés

Tavaly és idén március között megvalósult kampányokat várunk a Kreatív legrangosabb reklámversenye, a Hipnózis mezőnyébe, amelynek a Covid-para miatt maratonira kinyitott nevezése ezen a héten pénteken, július 31-én zárul. Korábbi Craft versenyünk kategóriáit is ide olvasztottuk be, úgyhogy ha különösen míves alkotások lapulnak a fiókban a Covid előtti békeidőkből, azokat is itt fogjuk tudni megünnepelni.

A verseny 13 fős zsűrijét kilenc különböző országból érkező, többségében külföldi kreatívszakemberek, szakújságírók és marketingesek adják, a bírálást idén is Mark Tungate, az EPICA Awards tartalmi vezetője irányítja. 

Ahogy a verseny elhalasztásakor már írtuk, ha bármilyen infóra, segítségre, értelmezésre van szükségetek a nevezéshez, keressetek minket a szokott elérhetőségeken! Már 33 ügynökség és 40 hirdető munkái várják, hogy a tieiteket is összemérhessük velük. Minden további a verseny aloldalán.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

 A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

Egyre több raktárkoncertet vállaló zenekar csatlakozik az akcióhoz.

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Erősen ajánlják a maszkviselést, belépéskor hőmérőzésre is lehet számítani.

Képernyőfüggők, már csak a virtuális valósgban tájékozódnak, elidegenedtek egymástól - Billie Eilish szerint a sztereotípiákkal szemben pont ez a generáció hozhat társadalmi változásokat.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés