hirdetés
hirdetés
hirdetés

Panyi Szabolcs, Fabók Bálint és Jandó Zoltán kapták az idei Transparency-Soma Díjat

A Panyi a Direkt36, Fabók és Jandó pedig a G7.hu újságíróiként vehették át az elismerést. A díjjal összesen egymillió forint jár.

hirdetés

Az online díjátadót a Transparency International szervezte, hétfőn délután tartották.

Panyi Szabolcs díjazott cikke a német-magyar kapcsolatokat dolgozta fel részletesen (Így fűzte be Orbán Európa nagyhatalmát), Fabók Bálint és Jandó Zoltán elismert anyagai pedig a társasági adókedvezményekkel kapcsolatos visszaéléseket tárta fel (Közpénz milliárdokkal tömték ki az egyik leggazdagabb magyar körüli együtteseket, mégis összeomlottak), illetve a Rahimkulov család magyarországi viszonyait mutatta be (Egy visszahúzódó magyar testvérpár gazdagabb, mint Mészáros és Csányi együtt).

Képek: Tuba Zoltán, Képszerkesztőség

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés