hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összefogtak a szuperhős szinkronhangok a rászoruló gyerekekért

Különleges társadalmi célú hirdetéssel hívja fel a figyelmet a Magyar Református Szeretetszolgálat Karácsonyi Kívánságlista programjára. A rászoruló gyerekek karácsonyi vágyainak jól ismert színészek adnak hangot. A cél 2020 kívánság teljesítése. Alább a szervezet kampánybejelentője olvasható.

hirdetés

Kampánycél

A Magyar Református Szeretetszolgálat Karácsonyi Kívánságlista programjára felhívni a figyelmet. A programban 2020 rászoruló gyermek karácsonyi kívánságának teljesítése a cél. 

Az adakozók a Szeretetszolgálat oldalán tudják teljesíteni egy nehéz körülmények között nevelkedő gyermek vágyát. A legtöbb gyerkőc meleg téli ruhára, cipőre vágyik, de szép számmal szeretnének játékokat, könyveket is. Volt olyan gyermek, aki nem saját részére kért ajándékot, hanem testvérét szeretné meglepni karácsonykor. 

A 2020 kívánságból eddig mindössze 400 teljesült, ezért a Magyar Református Szeretetszolgálat nagyon számít minden jótevőre. A kívánságokat november 30-ig lehet teljesíteni. Az ajándékokat a szülőknek adja át az alapítvány. Meghagyva a gyerekek számára a meglepetés erejét, a szülőknek pedig az ajándékozás örömét.

Kreatívkoncepció

A szuperhősök bázisán elcsíptek egy üzenetet, amiben egy szupertitkos 2020-as akcióról folyik a csevej. A társalgás során mindenki hozza megszokott karakterét, majd a végén kiderül, hogy a 2020-as küldetés nem más, mint 2020 rászoruló gyermek karácsonyi kívánságának teljesítése. A kampányhoz kilenc színművész adta a hangját: Csondor Kata, Mórocz Adrienn, Zámbori Soma, Galambos Péter, Baráth István, Simon Kornél, Rajkai Zoltán, Fekete Ernő és Nagy Ervin.

Érdekesség, behind the scenes

A kampány alapvetően rádiós platformra szántuk, de végül egy egyszerű animáció is készült hozzá. A COVID-helyzet miatt a társadalmi célú hirdetésben szereplő színészek többsége az otthonában rögzítette a saját részét.

A reklám

A rádiós TCR a Manna FM-en hallható.

Werkfilm 

Alkotók listája

Megbízó: Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) 

Kreatív ötlet/szöveg/kommunikációs vezető: Csali Annamária 

Brand menedzserek: Lucski Zsófia, Karsa Patrik 

Animáció: Mikes Rafael 

Sound designer: Hamvas Viktor 

Hangok: Csondor Kata, Mórocz Adrienn, Zámbori Soma, Galambos Péter, Baráth István, Simon Kornél, Rajkai Zoltán, Fekete Ernő, Nagy Ervin 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ajit Pait még Donald Trump nevezte ki, az elnökkel együtt távozik januárban.

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

2020 novemberétől árulják a blogplatform hirdetési felületeit.

A  #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat és a „Hiányzol Anyu!” projekt is shortlistre jutott a nemzetközi fesztiválon.

A bevezetéshez új kampány is készült.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés