hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ők a Hipnózis magyar zsűritagjai

A 13 fős nagyzsűriben idén is többségben lesznek a nemzetközi szakemberek, de lássuk most a magyarokat!

hirdetés

Normál áron jövő péntekig, azaz április 6-áig, utolsó hetes áron pedig utána még egy hétig, azaz április 13-áig nevezhettek a Kreatív legrangosabb reklámversenyére, a Hipnózisra.

A békeidős kategóriák mellett egy extra kategóriával is készültünk: a rapid response-ba tavaly tavaszi márkareleváns járványügyi kiállások, reakciók nevezhetők. Gyors áttekintés itt, minden infó pedig a verseny honlapján!

A verseny zsűrijét idén is Mark Tungate, partnerünk, az Epica Awards tartalmi vezetője elnökli, és rajta kívül 6-6 nemzetközi és magyar szakember kap benne helyet. Utóbbiak közé a MAKSZ Langer Verát (Artificial Group) és Vizi Balázst (Mito) delegálta, míg az MRSZ színeiben Nagy Bálint (IBS) ügyvezetőségi tag és Mérő Ádám (Coca-Cola) elnökségi tag érkeznek. A Kreatív főszerkesztőnk, Pál Zsombor mellé Horváth Lajost (Cluso) kérte fel. 

A főzsűri mellé egy specialista zsűrit is felállítunk, akik a Craft kategóriákról döntenek majd a tavalyi grand prix-s DDB kreatívigazgatója, Galácz Karolina vezetésével, őket szerdán mutatjuk be.

A tavalyi karantén-kihagyás után idén megrendezik a másik nagy magyar versenyt, a MAKSZ Arany Pengéjét is, ott szintén április 6. a határidő! A Hipnózis és az Arany Penge egyaránt pontszerzők a Kreatív éves reklámügynökségi és márkarangsorain, az Apex listákon.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A vád szerint Jimmy Lai illegális tiltakozást szervezett még 2019-ben. Kína egyre jobban szorongatja a különleges jogállású területet. 

Dinamikus kizárási listákat lehet vele létrehozni, amivel egyszerűsíthetik a kampányok menedzselését.

Michal Malysa tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját.

A bútoráruház nem is költ más offline csatornán, a szpot a saját kreatívcsapat munkája.

534 különböző ruhadarab vonul fel a bevásárlóközpontból a látványos videókban.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés
hirdetés