hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi kitekintős a júliusi Kreatív, töltsd le!

IAB, WARC és Reuters előrejelzések a reklám- és médiapiacról, elmélkedés a beleállós márkák lehetőségeiről és network ügynökségek meglátásai a friss lapban, amelynek egy részét ingyen is olvashatod!

hirdetés

A Kialakult Helyzet kreatívipart érintő részével foglalkozik, de nemzetközi spektrumot ölel fel a Kreatív friss, júliusi, még digitálisan megjelenő lapszáma. Mutatjuk a WARC és az IAB előrejelzéseit a reklámpiacokról, közöljük a mediacomos stratégiai vezető Kun Miklós gigantikus esszéjét a bevállalós márkák lehetőségeiről, elmélyedünk a Reuters éves digitálismédia-körképében, és ez még nem minden!

Írunk a kortárs képzőművészeti piac járvány utáni állapotáról, interjúzunk a upc-sből trendencyssé lett Sólyom Balázzsal és a nemzetközi lapszámhoz illő skalpként a Netflix börtönös riportsorozatának riporterével, Raphael Rove-val, aki kizárólag kemény és még keményebb sztorikat mesélt nekünk. Utánajártunk, hogyan lett arab formátumsiker a magyar RTL Made in Karanténja, és megkértünk néhányat a Budapesten aktív network ügynökségek közül, meséljék el, mit látnak, tapasztalnak a hálózat révén más piacokon.

A lapból készítettünk egy előzetest, amiben számos cikk és állandó felvezető rovat olvasható, ezt ingyen letöltheted a lenti gombra kattintva. A teljes lapszámot előfizetőink olvashatják ide kattintva, és külön is megvásárolható 690 forintos, alkalmi-járványos-digitális áron.

A PDF letöltéséhez kérjük, kattintson a gombra!
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Public.com a GameStop-botrány kapcsán szúrt oda finoman a Robinhoodnak.

Az Etikus kommunikáció a világjárvány után című panelbeszélgetésre hívták meg.

Bob Ross egy boldog kis üdítős palackot is fest a tájképére.

A műsor gyártócége, a Paprika Studios a február 27-i döntőre időzítette az akciót. 

A képviselő szerint nincs tökéletes állapot a sajtószabadság érvényesülése szempontjából, és közszájon forgó legendának tartja, amit a magyar sajtószabadságról állítanak a nyugati sajtóban.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés