hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem online rendezvényre gyúrnak idén a Cannes Lions szervezői

Tavaly virtuálisan tartották meg a Cannes Lions seregszemléjét, idén a vakcina megjelenésével azonban remény nyílik arra, hogy nyárra már biztonságosan lehessen élő rendezvényt tartani.

hirdetés

Az idei Cannes Lions időpontja egyelőre változatlan, június 21. és 25. között tartják meg, de a rendezvény formátumának sorsa nagyban függ a vakcina terjesztésének sebességétől.

Az Adweeknek nyilatkozó ügynökségek és márkák azt mondták, hogy egyelőre kivárnak azzal, hogy eldöntsék, elmenjenek-e a fesztiválra, ha az valóban megrendezik.   A szervezők egyelőre nem akartak beszélni a bővebb tervekről, de azt már lehet tudni, hogy nem online rendezvényre készülnek.

 

Mike Nevins, a francia székhelyű Smart ad-tech reklámügynökség marketingigazgatója szerint a teljes iparág szurkol annak, hogy idén meg lehessen tartani a díjátadót, de azt várja a cégektől és a szervezőktől is, hogy nagyon körültekintően járjanak el, és mérlegeljék, megéri-e kockáztatni. 

Az is az élő Lions ellen szól, hogy az emberek bizalmatlanok, tehát hiába tartják meg, attól még nem biztos, hogy sok résztvevő lesz, elég csak arra gondolni, hogy a nagyobb vállalatok nem árják el az alkalmazottaiktól, hogy bejárjanak dolgozni, még kevésbé valószínű, hogy vállalnák az utazást Cannes-ba. 

Az Adweeknek nyilatkozó ügynökségek szerint a legideálisabb megoldás egy hibrid rendezvény lenne, mely ötvözi a virtuális és az élő elemeket is. 

 
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés