hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ellenzéki vezetésű városokban indíthat új lapot a Mediaworks

Kilenc városba szánják a központilag szerkesztett újságot.

hirdetés

Több százezer példányszámban készít ingyenes hetilapot a Mediaworks, amit vidéki, ellenzéki vezetésű várásokba szánnak - írja a Narancs.hu.  A lap úgy tudja, hogy a lap "City" néven indul a következő városokban: Tatabánya, Hódmezővásárhely, Szombathely, Szekszárd, Salgótarján, Eger, Miskolc, Pécs, Dunaújváros, Nagykanizsa.

A Narancs információi szerint a 24 oldalas kiadvány reklámoldalakból, központilag szerkesztett bulvárcikkekből és kormánybarát tartalomból áll majd

A lapcsalád központi szerkesztőségének vezetői várományosa Pósa Árpád, a Magyar Nemzet korábbi főszerkesztő-helyettese lehet.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés