hirdetés
hirdetés
hirdetés

Leköszön a Mérce főszerkesztő-helyettese

Pap Szilárd István áprilisban fog távozni a laptól.

hirdetés

Pap a Mérce egyik alapítója, főszerkesztő-helyettesként 2019 decemberétől dolgozott. 2014 óta írta, szerkesztette és szervezte a Mérce elődjét, a Kettős Mérce blogot, 2017 októberétől pedig a Mércét. „Nem csak munkája minőségével adott mintát sokunknak, de lapunk világnézeti irányát, hangvételét is meghatározta, és szervezői erőfeszítései nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a Mérce a magyar baloldal jelentős felületévé vált, és nyomot hagyott a magyar nyilvánosságon” – írja szerkesztőségi közleményében a lap. 

A főszerkesztő továbbra is Diószegi-Horváth Nóra, aki éppen szülési szabadságon van. A következő három hónapban így átmenetileg hárman, főszerkesztő-helyettesekként vezetik a Mércét: Bogatin Bence, Papp Gáspár és Pósfai Orsolya. Bogatin Bence felelős szerkesztő, 2017 óta tagja a szerkesztőségnek. Papp Gáspár 2013 óta vesz részt a Kettős Mérce, majd a Mérce szerkesztésében. Pósfai Orsolya 2016-ban a Kettős Mérce bloghoz érkezett, újságírói és szerkesztői munkája mellett a videórovatot vezette.

Márciusban távozik a szerkesztőségből Tóth Csaba Tibor is, munkáját az Azonnalin folytatja. A szerkesztőséghez a távozók mellett új emberek is érkeztek: Kocsis Árpád, és két pályakezdő, Juhász Vanessza és Lehoczki Noémi.

kép forrása: merce.hu

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A vád szerint Jimmy Lai illegális tiltakozást szervezett még 2019-ben. Kína egyre jobban szorongatja a különleges jogállású területet. 

Dinamikus kizárási listákat lehet vele létrehozni, amivel egyszerűsíthetik a kampányok menedzselését.

Michal Malysa tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját.

A bútoráruház nem is költ más offline csatornán, a szpot a saját kreatívcsapat munkája.

534 különböző ruhadarab vonul fel a bevásárlóközpontból a látványos videókban.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés
hirdetés