hirdetés
hirdetés
hirdetés

Le is csapott egy üdítőital a macskafilteres amerikai ügyvédre

A pandémia miatt már egyre kevesebb okunk van nevetni, de azért vannak szép pillanatok, ilyen volt az online bírósági tárgyalásra macskafilterrel érkező ügyvéd videója, amin az egész világ egy nagyon jót röhögött. Most viszont már ő is profitálhat belőle.

hirdetés

Valljuk be, a labda magas volt, egy üdítőitalgyártó, a Mike's Hard Lemonade csapta le a leggyorsabban, ők fűzték meg Rod Pontont, hogy öltse fel újra a macskás filtert egy reklám kedvéért.

A videó ott folytatódik, ahol a tárgyalás véget ért, Ponton csodálkozik, hogy hová lettek a kollégái a zoom-meetingből. "Biztos azt hitték, hogy egy macska vagyok" - állapítja meg szomorúan. Ezután a filter kikapcsol, és látjuk, ahogy a technológiától megcsömörlött ügyvéd hátradől, és felbont egy palack üdítőt. A projektet a WorkInProgress nevű reklámügynökség vezette.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Public.com a GameStop-botrány kapcsán szúrt oda finoman a Robinhoodnak.

Az Etikus kommunikáció a világjárvány után című panelbeszélgetésre hívták meg.

Bob Ross egy boldog kis üdítős palackot is fest a tájképére.

A műsor gyártócége, a Paprika Studios a február 27-i döntőre időzítette az akciót. 

A képviselő szerint nincs tökéletes állapot a sajtószabadság érvényesülése szempontjából, és közszájon forgó legendának tartja, amit a magyar sajtószabadságról állítanak a nyugati sajtóban.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés