hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lady Gaga és az Oreo együttműködésében a lényeg a kedvesség

A kekszmárka az énekesnő még tavaly májusban megjelent albumát, a Chromaticát népszerűsíti.

hirdetés

A nemzetközi kampány magyar adaptációjáért, a social tartalmakért és a promóció lebonyolításáért a HPS felelt. A kampány  február 15. és március 28. között fut. A Sing It With Oreo keretében limitált számban kerültek ki új csomagolással kekszek, elindult egy Gaga hangján megszólaló üzenetküldő platform, illetve nyereményjáték is.

„Az együttműködés nem meglepő, a márka és az énekesnő töretlenül hisz a kedvesség erejében. Az Oreo fő értékei között megjelenik sokszínűség elismerése, a játékosság hirdetése, a megértés és az elfogadás” – írja közleményében a HPS. „Ezt az együttműködést a Chromatica világa inspirálta, ahol a kedvesség mindenek felett áll” – mondta a promócióról Lady Gaga.

Az együttműködés részeként az énekesnő ismert idézeteivel, vagy az album dalszövegeit felhasználva a singwithoreo.com oldalon lehet Gaga hangjával olyan üzeneteket küldeni, amikkel a hétköznapokban is elismerhetjük és inspirálhatjuk egymást. A közlemény szerint Gagával még virtuális duettet is fel lehet énekelni a Stupid love című dal mellé.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés