hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kendőzetlenül mutatja be a babaetetés formáit, nehézségeit egy brit márka

Kitakarások nélkül, több élethelyzetet és formát bemutatva, nem csak modellalkatú nőkkel forgott a Tommee Tippee kampánya.

 

hirdetés

Boob Life címmel indított kampányt a babaetetési kellékeket és kiegészítőket árusító Tommee Tippee márka. A reklámkampány kompromisszumok nélkül ábrázolja az etetés különböző formáit, és az azokat segítő eszközöket: a szoptatást, a mellszívást, pumpálást vagy az anyatejtárolást.

A kampány célja egyértelműen a táplálást övező előítéletek és tabuk ledöntése, hogy őszintébb diskurzus induljon a témáról.

(via: Campaign)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Lassan, de biztosan csökken a különbség a férfi és női sportokból származó bevételek között.

Egy virális videó elég volt ahhoz, hogy szárnyra kapjon a márkaismertség.  

A Variety mutatta be a Berlinben bemutatkozó film trailerét és plakátját.

A megbízás egy évre szól, az ügynökség új termékek bevezetésén is dolgozik a jövőben a céggel.

A Facebook továbbra is fenntartja a jogot, hogy lelője a híroldalakat, ha úgy alakul a helyzet.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés