hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kommunikációs igazgatót váltott a Porsche Hungária

A Volkswagen Haszonjárművek korábbi marketing menedzserét, Bujáki Zsoltot nevezte ki a Porsche Hungaria ügyvezetése a vállalat kommunikációs igazgatójának, aki dr. Vérten Sándor helyét veszi át 2021. április 1-től.

hirdetés

Távozik a Porsche Hungaria kommunikációs igazgatója, dr. Vérten Sándor, aki 1996 óta dolgozott ebben a pozícióban. „A Porsche Hungaria ezúton is kifejezi köszönetét a kiváló kommunikációs szakember két és fél évtizedes fáradhatatlan, magas színvonalú munkájáért, amellyel támogatta az importőr kommunikációját. Dr. Vérten Sándor az ügyvezetés felkérésére egyedi projektekkel és együttműködésekkel foglalkozik a jövőben”.

Bujáki Zsolt
Bujáki Zsolt

A kommunikációs igazgatói posztot 2021. április 1-től Bujáki Zsolt veszi át. A szakember 2002-ben csatlakozott a Porsche Hungaria csapatához, ahol a Volkswagen Haszonjárművek, valamint a Das WeltAuto marketing menedzseri feladatait látta el.

Az új kommunikációs igazgató feladatai közé tartozik a Volkswagen, az Audi, a SEAT, a CUPRA, a Škoda, a Volkswagen Haszonjárművek és a Das WeltAuto márkák, a budaörsi Parts Center raktárközpont PR és sajtókapcsolatainak ápolása, valamint az importőr médiakapcsolatainak koordinálása, erősítése. Kiemelt feladata a Porsche Hungaria külső- és belső kommunikációjának fejlesztése, a márkakereskedői hálózat kommunikációs tevékenységének támogatása, és a céges rendezvények szervezése.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A vád szerint Jimmy Lai illegális tiltakozást szervezett még 2019-ben. Kína egyre jobban szorongatja a különleges jogállású területet. 

Dinamikus kizárási listákat lehet vele létrehozni, amivel egyszerűsíthetik a kampányok menedzselését.

Michal Malysa tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját.

A bútoráruház nem is költ más offline csatornán, a szpot a saját kreatívcsapat munkája.

534 különböző ruhadarab vonul fel a bevásárlóközpontból a látványos videókban.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés
hirdetés