hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két új örökös tagot választott az MPRSZ

A közgyűlés új felügyelőbizottsági elnököt és tagot is választott Teremi Balázs és Bende Máté személyében.

hirdetés

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) 2020. szeptember 8-i közgyűlése felügyelőbizottsági elnöknek választotta Teremi Balázst (aki korábban felügyelőbizottsági tag volt), megüresedett helyére Bende Máté került. A felügyelőbizottság így Teremi Balázs elnökből, valamint Soós Eszter és Bende Máté tagokból áll.

Teremi Balázs
Teremi Balázs

Bende Máté
Bende Máté

A leköszönő fb-elnököt, Durkó Sándort és a korábbi alelnököt, Sós Péter Jánost pedig az MPRSZ örökös tagjának választotta. Örökös tagok azok a jelenlegi vagy korábbi MPRSZ-tagok lehetnek, akik munkásságuk során elévülhetetlen érdemeket szereztek a pr – tevékenység magyarországi meghonosítása, oktatása, művelése, népszerűsítése és elismertetése terén – fogalmaz az MPRSZ közleménye.

Durkó Sándor László pr-rel különösen a nonprofit szférában foglalkozik. Egyházak PR-tanácsadója, és több tízezer fős megmozdulások szervezője volt, másfél évtizeden keresztül a Felügyelő Bizottság tagja, majd elnöke volt. Munkásságáért kitüntették a Magyar Köztársasági Érdemkereszttel. A Szent Gellért Erdélyi Lovagrend szenátora és a kormányzó tanácsadója.

Durkó Sándor
Durkó Sándor

Sós Péter János 22 évig újságíróként, főszerkesztőként és lapigazgatóként dolgozott, 18 éve vezeti saját PR-ügynökségét, a B. Swan Partnerst. Hosszú ideje marketing- és PR-oktató, több könyvet és tankönyvet is írt. A Szövetségben két cikluson keresztül elnökségi tag, egy ciklusban pedig alelnök volt. Ezen időszakban különösen a Csíkszeredai PR Nyári Egyetem és a magyarországi PR Akadémia köthetők a nevéhez.

Sós Péter János
Sós Péter János

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

Október első hetében a Hegyvidéki Sirály sétányra, a MOMkult elé kerül a vásár.

Idén hibrid formában érkezik a rendezvény.

Wéber Kata a Pieces of a Woman bemutatója után került fel a rangos listára.

Maszkot le! helyett most Maszkot fel! a jelszó.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés